Connect with us

technokrata

Megérkezett a Nokia E51!

Kütyük

Megérkezett a Nokia E51!

Néhány hete kémfotón már láthattuk a Nokia E51-et, most pedig itt a hivatalos bejelentés.

A Nokia ma az új Nokia E51 készülék bemutatásával bővítette Eseries üzleti készülékeinek portfolióját. A karcsú és elegáns megjelenésű Nokia E51-en egyszerűbben használhatók, gyorsabban elérhetők és szorosabban integráltak a legfontosabb alkalmazások, ugyanakkor a készülék biztosítja a Nokia Eseries okostelefonoktól a fogyasztók által mára elvárt funkciókat és stílusos megjelenést is. Az univerzális Nokia E51 ideális a munkához, a valós idejű hozzáférést igénylő, hatékony időbeosztással élő üzletemberek számára, akik értékelni fognak egy könnyen beállítható, fenntartható és használható készüléket. A Nokia E51 felhasználói a Nokia megoldásokkal egyetlen készülékről kihasználhatják a mobiltelefóniát, a mobil e-mailt és üzenetküldést, az irodai telefonok szolgáltatásait, valamint költségmegtakarítást is elérnek – az egyetlen telefonszám, egyetlen hangpostafiók, és egyetlen telefonálási rendszer jelentette előnyök mellett.

A Nokia bővítette az üzleti felhasználók által igényelt gazdag funkciókínálatot, ugyanakkor az alábbiakkal egyszerűsítette az üzleti készülék használatát:
-Indítókijelző a felhasználó által kiválasztott, leggyakrabban használt alkalmazások ikonjaival;
-One Touch gombok, melyek egy érintésre hozzáférést biztosítanak a legfontosabb szolgáltatásokhoz, többek között az e-mailhez, a névjegyzékhez, a naptárhoz és az indítókijelzőhöz;
-Beállítások-varázsló, mely lépésről lépésre haladó útmutatót tartalmaz az e-mail postafiók létrehozásához, az internethívások konfigurálásához és a vezeték nélküli helyi hálózatok eléréséhez;
-Integráció az üzleti e-mail megoldások széles skálájával – ideértve a Microsoft Exchange Serverrel kommunikáló Nokia Intellisync Wireless Emailt és Mail for Exchange-t -, illetve a magán e-mail rendszerekkel;
-Átalakított e-mail megjelenítés, könnyű hozzáféréssel a mellékletekhez;
-Külön e-mail gomb a külső borításon, fényjelzés e-mail érkezésekor és a legfrissebb e-mailek előzetes képe az indulókijelzőn, így menet közben is nyomon követhető az elektronikus levelezés.

A Nokia E51 emellett a végfelhasználó és a vállalatok szempontjából is üzleti értéket képvisel, mivel a Nokia Egyesített Mobilkommunikációs megoldások, például a Nokia Intellisync Call Connect for Cisco és a Nokia Intellisync Call Connect for Alcatel révén szorosan integrálható a vállalati telefónia rendszerekkel (házi alközpontokkal). Ezek a megoldások az asztali telefonok hívásfunkcióit – így a mellékhívást, a hívástartást, a hívásátkapcsolást, és a konferenciahívásokat – egyetlen berendezésen: egy mobilkészüléken biztosítják. A vállalatok nemzetközi hívásköltségeiket is leszoríthatják, ha a hívásokat a vállalati IP hálózatra terelik.

A Nokia E51 emellett bárki számára ideális, aki otthonról vagy hot-spotokról szélessávú kapcsolaton keresztül szeretné elérni a mobil internetes telefóniát. A Nokia Eseries vásárlóknak ingyenesen a rendelkezésére áll például a Gizmo nevű VoIP alkalmazás, amelynek segítségével a felhasználók mobiltelefonjukon olcsón telefonálhatnak és fogadhatnak hívásokat, cseveghetnek, vagy beszélgethetnek barátaikkal az interneten át. A Gizmo a mobiltelefonon található Nokia Download! alkalmazáson keresztül érhető el a Nokia Eseries-vásárlók számára.

A gazdagabb és sokoldalúbb üzleti funkciók mellett a Nokia E51 magáncélra is praktikus, és megjelenése mind munkahelyi, mind személyes használathoz megfelelő. A vékony, rozsdamentes acél készülék számos személyes alkalmazással rendelkezik, többek között megtalálható rajta:
-FM rádió, zene- és multimédia lejátszó;
-2 megapixeles kamera;
-A Nokia Download! alkalmazáson keresztül elérhető Nokia böngésző, amely belépő az internetes szolgáltatások széles választékához, interoperábilis a Windows Live-val, amely mobil hozzáférést biztosít a legnépszerűbb Windows Live szolgáltatásokhoz – így a Hotmailhez, a Messengerhez és a Spaces-hez;
-A Download! alkalmazáson keresztül hozzáférhető a Yahoo Go!, a WidSets, valamint számos utazási, egyéni hatékonyságnövelő és szórakoztató alkalmazás.

A 114x46x12 milliméter méretű és 100 gramm tömegű Nokia E51 2007 utolsó negyedévében jelenik meg világszerte, fogyasztói ára pedig körülbelül 350 euró (89 ezer forint) lesz. A 2 colos TFT kijlező 320×240 pixeles felbontású és 16 millió színárnyalatú, a 130 MB-os belső memória pedig microSD memóriakártyákkal bővíthető, maximum 4 GB-ig. Az S60 okostelefon platformos készüléknek részét képezi továbbá a GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (3,6 Mbit/s), Wi-Fi és Bluetooth 2.0 vezeték nélküli adatátviteli technológia.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

önmagát fertőtlenítő kilincs
Mate 20 X

SmartPhone

Megérkezett a Huawei első 5G-s okostelefonja

2019. október 19. szombat
wifi 6

Kütyük

Megérkezett a Wifi 6, amely kisimítja ráncainkat

2019. október 17. csütörtök
nokia android frissítés hmd global

SmartPhone

Megkezdődött a Nokia okostelefonok android frissítése

2019. október 16. szerda

Dotkom