Connect with us

technokrata

Hivatalos: november 9-én jön a vártnál butább európai iPhone

Kütyük

Hivatalos: november 9-én jön a vártnál butább európai iPhone

Az Apple ma egy olyan bejelentést, melyre sokan régóta vártak már.

Az amerikai vállalat az O2 mobil szolgáltatóval közösen bejelentette, hogy az iPhone csúcsmobil hivatalosan november 9-én, vagyis egy pénteki napon kezdi meg európai hódító útját. A bejelentéskor elhangzott, hogy az Egyesült Királyságban kizárólag az O2-nél lesz kapható a telefon. Az iPhone a szigetországban 269 fontos, vagyis mintegy 98 ezer forintos áron fog debütálni.

Mint kiderült, az európai iPhone nem sokban fog különbözni amerikai társától, vagyis az UMTS és HSDPA adatátvitelről szőtt álmok szertefoszlani látszanak, legalábbis egyelőre mindenképp. Az európai iPhone egyébként 8 GB-os tárkapacitással fog rendelkezni, csakúgy mint amerikai testvére, vagyis sajnos a 16 GB-ról szóló pletykák sem voltak igazak.

Mint ismeretes, az Apple január elején jelentette be első mobiltelefonját, mely az Egyesült Államokban június végén debütált a kereskedelmi forgalomban, és azóta nagyon komoly sikereket ért el. A készüléket első körben 4 GB-os és 8 GB-os változatban lehetett kapni, nemrégiben viszont bejelentette a gyártó, hogy a 4 GB-os modell máris nyugdíjba vonul, illetve, hogy a 8 GB-os verziónak jelentős mértékben csökkenti az árát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom