Connect with us

Extravagáns különcmobil Bang & Olufsen módra – Samsung F310

Kütyük

Extravagáns különcmobil Bang & Olufsen módra – Samsung F310

Lássuk, hogy milyen, érdekes új mobil készül a Samsung boszorkánykonyhájában!

Emlékezetes, hogy a Samsungnak és a Bang & Olufsen-nek korábban már volt egy – nem túl sikeres – közös mobil fejlesztése, a Serene. Nos, ennek most elkészült az utódmodellje! A Samsung SGH-F310 típusjelzésű, Serenata becenevű újdonságról május közepén mi már egyszer lerántottuk a leplet, de az akkori cikkünket a gyártó kérésére rövid időn belül el kellett távolítani az oldalról. Most viszont elérkezett az idő, hogy az új extravagáns Samsung mobil hivatalosan is bemutatkozzon. Egész pontosan még 17 napot kell várnunk a készülék debütálására – legalábbis erre lehet következtetni a Samsung által kifejezetten a telefonnak dedikált weboldalon látható visszaszámlálóból.

A Samsung és a Bang & Olufsen által közösen kifejlesztett SGH-F310 nem csak a jó öreg GSM/GPRS, illetve EDGE hálózatokban, hanem a gyorsabb és immár videótelefonálást is lehetővé tevő UMTS és HSDPA (maximum 1,8 Mbit/s) hálózatokban is használható, A rövid távú vezeték nélküli adatátvitelről természetesen ezúttal is a Bluetooth (1.2) technológia gondoskodik.

A fashion (divat) kategóriába sorolt és feltehetően elsősorban hölgy vásárlóknak szánt Samsung SGH-F310 érdekessége az alaposan lekerekített formavilág, illetve a spéci elforgatható kialakítás. A 262 ezer színárnyalatú érintőkijelző 240×240 pixeles felbontású és 18 bites színmélysége révén 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A lítium-ion akkumulátor kapacitása 700 mAh.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung F310 alaphelyzetben 109,5 milliméter hosszú, 63 milliméter széles és 19,7 milliméter vastag. Érdekesség, hogy az USB 2.0 interfészes mobil belső memóriája 4 GB-os kapacitással büszkélkedhet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom