Connect with us

technokrata

Szuper élőfotók: Motorola ROKR U9 kavicsmobil

Kütyük

Szuper élőfotók: Motorola ROKR U9 kavicsmobil

Az amerikai gyártó egy újabb kavicsmobillal jelentkezik.

Az alábbi élőfotókon alaposan szemügyre vehető, hogy pontosan hogyan is néz ki a Motorola vadonatúj fejlesztésű kavicsmobilja.

A szétnyitható kialakítással rendelkező Motorola ROKR U9 a nemrégiben debütált Motorola RAZR2 V9-hez hasonlóan nagyméretű színes külső kijelzőt kapott, melyen három dedikált zenelejátszó gombot helyeztek el a fejlesztők. Az OLED technológiájú panel 128×160 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú.

A TFT alapokon nyugvó, 1,8 colos képátlójú belső kijelző jó szokás szerint QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, és 18 bites színmélysége révén mintegy 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A beépített kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felvételek készíthetők.

A vadonatúj microUSB interfészes készülékből a korábbi pletykákkal ellentétben sajnos hiányzik az UMTS, vagyis ezúttal be kell érnünk a GPRS és EDGE adatátvitellel. A belső memória 25 MB kapacitású, a telefon bővítőhelyébe pedig microSD memóriakártyák (maximum 4 GB) helyezhetők be.

A csukott állapotban 90×48,6×16,4 milliméter méretű, 87,5 gramm tömegű Motorola ROKR U9 hivatalos bejelentésének időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom