Connect with us

Full billentyűzetes Windows okostelefon a Palmtól

Kütyük

Full billentyűzetes Windows okostelefon a Palmtól

A Palm bejelentette legújabb, ezúttal kifejezetten az európai piacra szánt készülékét.

A keresztségben Palm Treo 500v nevet kapott újdonság egy Microsoft Windows Mobile 6 Standard operációs rendszerű okostelefon, mely a Vodafone európai kínálatában már a jövő hónapban fel fog bukkanni. A várható ár egyelőre ismeretlen.

A relatíve kompakt kialakítással rendelkező Palm Treo 500v 110 milliméter hosszú, 61,5 milliméter széles és 16,5 milliméter vastag, tömege pedig 120 gramm. A könnyű adatbevitelről egy a kijelző alatt elhelyezett, teljes értékű QWERTY billentyűzet gondoskodik. A nem érintésérzékeny, transzreflektív folyadékkristályos kijelző teljesen átlagos adottságokkal bír, már ami a 320×240 pixeles felbontást, illetve a 65.536 színárnyalatot illeti.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) újdonság GPRS és UMTS kompatibilis, de az EDGE sajnos kimaradt belőle, csakúgy, mint a Wi-Fi. A Bluetooth kontroller 2.0-ás verziószámot visel magán és EDR, valamint A2DP kompatibilis.

Az integrált memória 256 MB kapacitású, melyből alaphelyzetben mintegy 150 MB érhető el a felhasználók számára, a készülék bővítőslotjába pedig microSD (TransFlash) szabványú memóriakártyákat lehet bedugni. Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a videófelvevős 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fényképezőgépről, az 1.200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról, no és persze a teljes Office támogatásról.

A miniUSB csatlakozós Palm 500V fekete és fehér változatban lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom