Connect with us

technokrata

Bemutatjuk a legjobb PDA-mobilt

Kütyük

Bemutatjuk a legjobb PDA-mobilt

Lássuk, hogy a 2007-es Mobil Show-n melyik készülék zsebelte be a legjobb PDA-mobilnak járó díjat!

2006-ban a T-Mobile MDA Vario II-t választották a Mobil Show legjobb PDA-mobil készülékének, idén pedig a Mio A701 részesült hasonló elismerésben. Említést érdemel, hogy a Mio A701-nek nemrégiben bejelentették az utódját: a Mio A702 hamarosan hazánkban is megvásárolható lesz, de addig is tekintsük át röviden, hogy pontosan mit is tud a díjnyertes A701-as modell!


A Mio A701 azoknak készült, akik egy egyszerű tenyérgéptől gyakorlatilag mindent elvárnak. A készülék navigációt, kommunikációt és szórakozást kínál – egyszerre. A készülék egy mobiltelefon és egy PDA ötvözete, valamint különösebb méretnövekedés nélkül még egy GPS helymeghatározó modul is helyet kapott benne. A készülékbe egy nagyérzékenységű SiRF star III GPS vevő került.

520 MHz-es Intel XScale PXA 270-es processzora és 192 MB belső memóriája által egyaránt alkalmas útkalkulációra, levelezésre és játékokra. A Mio A701 egy 1,3 megapixeles felbontású kamerát is tartalmaz és Bluetooth kapcsolatra is képes, mellyel az elkészült képeket könnyedén továbbíthatjuk barátainknak, ismerőseinknek. A vizuális megjelenítésről egy 2,7 colos képátlójú TFT kijelző gondoskodik, mely több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A Windows Mobile 5.0 operációs rendszerű Mio A701 energiaellátásáról egy 1.300 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely optimális esetben 200 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom