Connect with us

technokrata

Az első rózsaszín Walkman zenemobil

Kütyük

Az első rózsaszín Walkman zenemobil

A Sony Ericsson legújabb telefonja a zene iránt fogékony hölgy vásárlók számára készült.

A Sony Ericsson W580i az eddigiekben fehér (Style White), fekete (Boulevard Black) és szürke (Urban Grey) változatokban volt elérhető, most azonban megjelent egy a korábbiaknál sokkal ˝csajosabb˝ verzió, mely feltűnő rózsaszín (Metro Pink) borítást kapott.

A szétcsúsztatható kialakítású Sony Ericsson W580i a japán-svéd gyártó egyik legfrissebb zenetelefonja. A mindössze 94 gramm tömegű újdonság 99 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 14 milliméter vastag.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely elsősorban 320×240 pixeles (QVGA) felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262.144 színárnyalat) ismerszik meg. A hátfalba integrált digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású CMOS képszenzor teljesít szolgálatot – az autofókusz funkció sajnos hiányzik belőle.

A négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal szerelt Sony Ericsson W580i harmadik generációs (UMTS) mobil hálózatokban sajnos még nem használható, így például videótelefonálni sem lehet a segítségével, de legalább GPRS és EDGE támogatás került bele.

A belső memória mindössze 12 MB-os kapacitással bír, azonban jó hír, hogy a gyári csomagban többek közt egy 512 MB-os Memory Stick Micro (M2) memóriakártyát is fellelhetünk. Említést érdemel továbbá az RDS-képes sztereó FM rádió, a TrackID szolgáltatás, az EDR és A2DP kompatibilis Bluetooth 2.0 kontroller, a teljes körű HTML és RSS támogatás, illetve a Java MIDP 2.0.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom