Connect with us

Színorgiában a Sony Ericsson S500i csúszkamobil

Kütyük

Színorgiában a Sony Ericsson S500i csúszkamobil

A Sony Ericsson egyik legfrissebb sliderphone-ja most már több változatban is kapható.

A készülék májusi bejelentésekor két színváltozatról, a zöldről (Mysterious Green) és a sárgáról (Spring Yellow) hallhattunk. Ezekhez nemrégiben csatlakozott a rézszínű (Contrasted Copper) modell, most pedig kiderült, hogy lilában (Ice Purple) is készül a telefon.

A telefon vastagsága mindössze 14 milliméter, melyhez egyébként alaphelyzetben 99 milliméteres hossz, illetve 47 milliméteres szélesség társul. Az újdonság tömege egész pontosan 94 gramm. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik. Ez a display elsősorban QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262.144 színárnyalat) ismerszik meg.

A belső memória kapacitása nem valami nagy, mindössze 12 MB-os, de a mai elvárásoknak megfelelően természetesen könnyen bővíthető: a bővítőslotba Memory Stick Micro (M2) formátumú memóriakártyák gyömöszölhetők be (az alapcsomagban nincs kártya). A digitális fényképezőgép modulban ezúttal egy 2 megapixeles felbontású CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, melynek digitális zoom funkciója maximum négyszeres nagyításra képes.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson S500i GPRS és EDGE hálózatokban használható, vagyis a leendő vásárlóknak az UMTS-ről és a villámgyors HSDPA-ról le kell mondaniuk. A telefon kapcsán említést érdemel még a Bluetooth 2.0 (A2DP) adatátvitel, az MP3/AAC zenelejátszó, az RSS olvasó, a speciális fényeffekt funkció, valamint az USB Mass Storage szolgáltatás. A készülék egy feltöltéssel maximum 9 órás beszélgetési-, illetve 370 órás készenléti időt képes biztosítani a számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom