Connect with us

technokrata

Érkezőben az első Levi´s divatmobilok

Kütyük

Érkezőben az első Levi´s divatmobilok

Már nem kell sokat várnunk a legújabb fashion mobil piaci megjelenésére.

Legalábbis erre enged következtetni, hogy az amerikai FCC testület a napokban bevizsgálta és egyben áldását adta a világ első Levi´s márkájú mobiltelefonjára.

A férfi (ezüst, fekete, barna) és női (ezüst, homokszínű) változatban is készülő első Levi´s telefon külsőre leginkább a Samsung P300-as kártyatelefonra hasonlít, vagyis könnyen becsúsztatható a zsebünkbe. A részletes specifikációk egyelőre ismeretlenek, annyit viszont már most is tudni lehet, hogy a színes kijelző 1,8 colos képátlójú, illetve, hogy a telefonból természetesen az MP3 lejátszó és a kamera sem hiányzik.

˝A Levi´s márkajelzéssel forgalomba kerülő mobiltelefonok és mobil kiegészítők közös vonása az elegáns design, a kiváló minőség és az innovatív technológia˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán You Nguyen, a vállalat európai részlegének egyik alelnöke.

A Levi´s mobiltelefonok természetesen nem ugyanott készülnek, ahol a cég ruházati termékei. A vadonatúj készülékek fejlesztésével és gyártásával a ModeLabs Group-ot bízta meg a Levi Strauss. A ModeLabs Group az eddigiekben elsősorban mobil szolgáltatóknak és MVNO-knak gyártott különböző egyedi telefonokat, de például ez a cég gyártja a Hummer, TAG Heuer és Gucci mobilokat is.

Említést érdemel egyébként, hogy a Levi Strauss 2002-ben adta ki első mobil vonatkozású termékét, ami egy a mobiltelefonok sugárzását elnyelő, speciális bélésű zsebbel ellátott farmernadrág volt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom