Connect with us

Boltokban a 3G-s Vertu luxusmobilok

Kütyük

Boltokban a 3G-s Vertu luxusmobilok

A Vertu készülékek eddig csak drágák és exkluzívak voltak, de nem valami okosak.

Ez azonban most változni látszik, ugyanis a luxusmobilok fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Vertu ezekben a napokban kezdi meg legújabb, a korábbiaknál jelentősen nagyobb tudású mobiljának a kereskedelmi forgalmazását.

Ezeknek az Ascent Ti típusjelzésű modelleknek a legfontosabb újdonsága a nagy sebességű 3G (UMTS) adatátvitel, illetve a teljesen új TFT kijelző, mely 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A Nokia S40 platformra épülő Ascent Ti egyébként az első olyan Vertu modell, melyben digitális fényképezőgép modul is helyet kap, melynek optikája mellett még egy LED-segédfényt is találhatunk. Az autofókuszos kamerával maximum 3 megapixeles fotók készíthetők. Végül, de nem utolsó sorban a 4 GB-os kapacitású belső memória mellett sem mehetünk el szó nélkül.

A számos különböző változatban készülő Vertu Ascent Ti pontos árazása egyelőre ismeretlen, de rövid időn belül vélhetően minden részletre fény fog derülni. A készülék elődjéről készített tesztünk egyébként a lentebbi linken érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom