Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: jön az iPhone gyilkos brutálmobil!

Kütyük

Vodafone: jön az iPhone gyilkos brutálmobil!

A vörös szolgáltatónál hamarosan kapható lesz a Samsung egyik új csúcsmodellje.

Lapértesülések szerint a német Vodafone várhatóan novemberben fogja felvenni a kínálatába a korábban Samsung SGH-F700, egy ideje pedig Samsung Croix néven emlegetett csúcsmobilt. Több mint valószínű, hogy Németországban nem a Vodafone, hanem a T-Mobile fogja forgalmazni az európai Apple iPhone-t, így a Vodafone végül is úgy döntött, hogy a Samsung említett készülékével próbálja meg elhódítani a vásárlók szívét az év végi karácsonyi szezonban.

A Samsung Croix-ról első pillantásra akár azt is hihetjük, hogy nem más, mint a közelmúltban debütált Apple iPhone. A hasonlóság azonban csak a külső megjelenés kapcsán érhető tetten, ugyanis a Samsung új készüléke technológiai szempontból jóval túlmutat az iPhone-on. A 2,78 colos képátlóval rendelkező, 440×240 pixeles felbontású TFT display természetesen érintésérzékeny, de az adatbevitel nem csak a kézírásfelismerés, hanem a szétcsúsztatást követően előbukkanó QWERTY billentyűzet segítségével is megoldható.

Az alaphelyzetben 104 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 16,4 milliméter vastag F700 nem csak GPRS, EDGE és UMTS, hanem HSDPA hálózatokban is használható. Ez egyébként a világ első olyan telefonja, mellyel már akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Pestiesen szólva, ez aztán nem semmi!

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon hátsó részében elhelyezett digitális fényképezőgép modul sem éppen piskóta: az autofókuszos kamera felbontása 5 megapixel (2.592×1.944 képpont). Szólnunk kell továbbá a microSD memóriakártyák támogatásáról, a fejlett médialejátszó alkalmazásról, valamint a sztereó Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitásról. A Samsung Croix várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés