Connect with us

technokrata

Nokia 6300 a toplista élén

Kütyük

Nokia 6300 a toplista élén

A Krusell augusztus havi 10-es toplistáján a Nokia egyik középkategóriás mobilja végzett az első helyen.

A különböző bőrtokok és hordtáskák gyártásával és forgalmazásával foglalkozó svéd gyártó által összeállított eladási listán idén augusztusban – csakúgy mint az azt megelőző hónapban – a Nokia hagyományos kialakítású középkategóriás telefonja, a 6300 található az első helyen. A készülékről készített tesztünk a lentebbi linken érhető el.

A második pozicíót a Sony Ericsson fotózásra kihegyezett triumvirátusa tudhatja magáénak, vagyis a K790i, a K800i és a K810i. A dobogó harmadik fokára a beépített GPS-es, 5 megapixeles kamerás Nokia csúszkamobil, az N95 léphetett fel.

A 6 kontinens több mint 50 országába szállító cég augusztusi toplistájának negyedik helyén a Nokia N73 tanyázik, mely készüléket a Sony Ericsson első ultra-vékony készüléke, az idén tavasszal debütált W880i Walkman mobil követ a sorban.

A hatodik és hetedik helyen két új belépőt fedezhetünk fel, még pedig egész konkrétan az Európában hivatalosan egyelőre még nem kapható Apple iPhone-t, illetve a Sony Ericsson P1-es érintőkijelzős mobilt. A hatodik helyről a nyolcadikra csúszott vissza a RIM BlackBerry 8300, a kilencedik helyen pedig ismét egy újdonságot, a Nokia E90-es kommunikátort köszönthetjük. A tizedik pozicíóban a júliusban még nyolcadik Nokia 6233/6234 zárja a sort.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom