Connect with us

technokrata

16 GB-os iPhone csúcsmobil a T-Mobile-nál!

Kütyük

16 GB-os iPhone csúcsmobil a T-Mobile-nál!

Most végre talán minden titokra fény derül?

Napvilágot látott egy az alábbiakban is látható brossúra, melyből kiderül, hogy az európai iPhone pontosan mikor és milyen formában debütál a német T-Mobile-nál. Itt hívnám fel a figyelmet arra, hogy erről a reklámanyagról egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy valódi, vagy esetleg csak egy ügyes Photoshop felhasználó munkája.

Az anyag szerint tehát az iPhone november 12-én, vagyis egy hétfői napon jelenik meg a német T-Mobile kereskedésekben. Az európai modellben már nem 4, vagy 8 GB, hanem 16 GB belső memória lesz, amivel az Apple jól odaverhet a riválisainak. Emlékezetes, hogy a Nokia nemrégiben bejelentett N81-es és N95-ös csúcstelefonjaiban 8 GB integrált memória van. Az amerikai iPhone rengeteg kritikát kapott amiatt, hogy csak GPRS és EDGE adatátvitel került bele. Nos, az európai változat UMTS hálózatokban is használható lesz, és még villámgyors (3,6 Mbit/s) HSDPA is kerül bele.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a 16 GB-os iPhone a T-Mobile-nál iPhone XL tarifával 499 euróba, vagyis mintegy 128 ezer forintba fog kerülni. Ez a csomag a korlátlan UMTS és HSDPA adatforgalom mellett 300 perc ingyen beszélgetést és 150 darab ingyen SMS-t foglal magában, havi 59 euró (15 ezer forint) ellenében.

Egyelőre tehát nem tudni pontosan, hogy mi az igazság, mindenesetre több mint valószínű, hogy a Párizsban szeptember 25. és 29. között megrendezendő Apple Expo-n mutatják majd be hivatalosan az európai iPhone-t.

Ahogy arról már beszámoltunk, az Apple munkatársai a napokban jelentették be az USA-ban, hogy a 8 GB-os Apple iPhone ára az eddigi 599 dollárról (112 ezer forint) 399 dollárra (74 ezer forint) mérséklődik, vagyis mostantól majdnem 40 ezer forinttal olcsóbb a készülék. A gyártó ezzel nem titkoltan azt szeretné elérni, hogy az iPhone eladási mutatói tovább javuljanak. Érdekesség, hogy az Apple azokra is gondolt, akik nemrégiben még teljes áron vásároltak iPhone-t, ők ugyanis most egy az Apple kereskedésekben beváltható 100 dolláros bónt kapnak a cégtől. Említést érdemel továbbá, hogy a kisebbik, 4 GB-os kapacitású iPhone-t kivonják a piacról, az utolsó darabokért pedig a korábbi 499 dollár (93 ezer forint) helyett már csak 299 dollárt (55 ezer forint) kell fizetni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek