Connect with us

Videólejátszós új Apple iPod nano

Kütyük

Videólejátszós új Apple iPod nano

Az Apple mini zenedoboza már videókat is lejátszik.

Az Apple bemutatta a legújabb iPod nano modelleket, melyek már videó klipek lejátszására is képesek, valamint új felhasználói felülettel rendelkeznek. Az új iPod nano elődjénél nagyobb, 2 colos képátlójú LCD-vel készül, mely akár klipek és TV-adások élvezetére is alkalmassá teszi. Az iPod nano három új játékot is tartalmaz. Az új iPod nano teljesen fém házba építve kerül forgalomba, öt színben, köztük a (Product) Red különleges limitált szériával.

Az új iPod nano 320×240 képpontos felbontású kijelzővel rendelkezik, mely a korábbi változatnál 65 százalékkal nagyobb fényerejű. A Cover Flow az albumok borítóját pörgetve megkönnyíti a választást közöttük, az élményt hasonlóvá téve a valódi lemezek közötti böngészéshez.

Az új iPod nano tökéletes partner az új iPod játékokhoz is, melyek közül három új került beépítésre: a Vortex nevű új 360 fokos téglajáték, az iQuiz, valamint a Klondike pasziánsz játék. Az új iPod nano is az iTunes szoftveren keresztül tölthető fel zenével, fényképekkel és klipekkel. Egyetlen akkumulátor-feltöltéssel akár 24 órán át képes zenét lejátszani, vagy 5 órányi filmnézés lehetőségét kínálja.

Az új iPod nano modellek napokon belül a magyarországi Apple viszonteladók üzleteiben is megvásárolható lesznek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom