Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tör előre a szupergyors mobil internet

Kütyük

Tör előre a szupergyors mobil internet

A vezető operátor mobil internetes szolgáltatásai szépen lassan az ország egyre nagyobb részén elérhetők.

88 városban, a lakosság több mint 45 százaléka számára érhető el a T-Mobile 3,6 Mbit/s (Budapest nagy részén pedig 7,2 Mbit/s) letöltési sebességet kínáló mobilinternet szolgáltatása – jelentette be Egerben sajtótájékoztatóján Winkler János, a T-Mobile vezetője. A szolgáltató első embere elmondta: az előző évi gyors felfutást követően, a notebook akcióknak is köszönhetően az első félévben a T-Mobile-nál további 56 százalékkal nőtt a számítógépes internetezéshez ajánlott mobilinternetes csomagokra előfizetők száma.

˝A T-Mobile szélessáv a teljes internetpiacon egyre meghatározóbb alternatívát jelent. Az ügyfelek az egyszerűséget, az azonnali hozzáférést, a kényelmes böngészést biztosító letöltési sebességet, a szabadságot és a kedvező havi díjakat értékelve egyre többen választják a T-Mobile internet szolgáltatását˝ – mondta el a sajtótájékoztatóján Winkler János. A kompromisszumok nélküli mobilinternet egyre kedvezőbb feltételekkel vehető igénybe, hiszen például a tavaly év végén az akkor legnagyobb 1 GB-os adatcsomagra előfizető ügyfelek változatlan díj mellett mára 8-szor több adatot forgalmazhatnak. A T-Mobile ráadásul teljes körű internetes csomagot biztosít ügyfeleinek, azaz új mobilinternet előfizetés esetén notebookot és modemet vásárolhatnak, a legkedvezőbb konstrukcióban már 19.900 forint kezdőrészlettől, kamatmentes részletre.

A sajtótájékoztatón részt vett Habis László, Eger polgámestere, aki örömét fejezte ki, hogy a T-Mobile fejlesztései hozzájárulnak a folyamatosan fejlődő település versenyképességéhez, és a legkorszerűbb internet hozzáférés révén újabb lehetőséget teremtenek az üzleti szféra számára. A mobilinternet erősíti az esélyegyenlőséget, és napjainkban a települések infrastruktúrájának elválaszthatatlan részét képezi.

A sajtótájékoztató keretében Eger város közösségi céljait segítve Winkler János a T-Mobile képviseletében a városban jelentős szerepet játszó Civil Kerekasztalnak és az Eszterházy Károly főiskolának egyaránt számítógépet és 1 éves ingyenes mobilinternet hozzáférést adományozott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés