Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók után most adatok a Nokia E50 utódjáról!

Kütyük

Kémfotók után most adatok a Nokia E50 utódjáról!

Néhány napja még csak egy kémfotónk volt a készülékről, most viszont már néhány adatot is tudunk róla.

A Nokia a jelek szerint szépen lassan elérkezettnek látja az időt népszerű okostelefonjának megújítására. A mellékelt, sajnos nem túl jó minőségű felvételen egy candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítással rendelkező Nokia mobiltelefont láthatunk, melynek kijelzője felett egy bizonyos EXX típusjelzést láthatunk.

Mondanom sem kell, hogy a készülék nem ezzel a furcsa típusjelzéssel kerül majd forgalomba, egyszerűen csak arról van szó, hogy a képen még egy nem teljesen végleges változatú telefon szerepel. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, ez a bizonyos titokzatos Nokia EXX nem más, mint a Nokia E50 hamarosan debütáló utód-, vagy esetleg testvérmodellje.

A fénykép alapján megállapítható, hogy az E50-hez képest a billentyűzetet teljesen újratervezték a finn designerek. Az újdonság részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek, néhány adat azonban már most is tudható. Ezek szerint a TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátfalba szerelt kamera 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont), ami némi előrelépést jelent a Nokia E50-es 1,3 megapixeles fényképezőgépéhez képest. Említést érdemel továbbá a Symbian 9.2-es operációs rendszer, az S60 3rd Edition Feature Pack 1 okostelefon platform, a Bluetooth 1.2 kontroller, a GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA adatátvitel, illetve a Wi-Fi támogatás.

A telefon vélhetően Nokia E51 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban, de hogy pontosan mikor és milyen áron, azt egyelőre nem lehet tudni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés