Connect with us

A legütősebb szuper-mobilok a budapesti Mobil Show-n!

Kütyük

A legütősebb szuper-mobilok a budapesti Mobil Show-n!

A világ legjelentősebb készülék gyártóinak újdonságai is bemutatkoznak a Mobil Show-n.

Nagyszabású informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik holnap a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A Mobil Show 2007 idén a nagy múltú INFOmarkettel közös pavilonban kerül megrendezésre, ahol négy napon át a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztések keretein belül a világ legjelentősebb készülékgyártóinak újdonságai is bemutatásra kerülnek.

A Nokia a kikapcsolódáshoz, a zenéhez és a játékokhoz készült négy új készülékkel jelenik meg. Bemutatja a Nokia N81-et, mely 8 GB-os memóriájával, zene- és játékgombjaival, 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozójával, valamint 3G és WLAN kapcsolatával egy igazi szórakoztató mobilerőgép.

A mobilzene rajongók megtekinthetik a Nokia 5310 XpressMusic és a Nokia 5610 XpressMusic zenemobilokat, és most debütál az igazi multimédiás nagyágyú, a 8 GB belső memóriával ellátott új Nokia N95 8GB is.

A Samsung a jelenleg már piacon lévő termékek mellett a hazánkban most debütáló 5 megapixeles G600-as készülékét is a helyszínen fogja bemutatni.

A Sony Ericsson három új készülékkel büszkélkedik – a K850i kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik digitális fényképezőgépekéhez hasonló minőségben szeretnének telefonjukkal fotókat készíteni. Ez az 5 megapixeles Cyber-shot telefon a legújabb digitális kamerák tulajdonságait sűríti egy vékony mobiltelefonba.

A vékony UMTS telefon és a nagyteljesítményű médialejátszó hatásos kombinációjaként a W960 Walkman akár 8.000 zeneszámot is tárolható, és a beépített Walkman lejátszón a lejátszási listák között az érintőképernyő segítségével lehet navigálni. A W910 egy HSDPA képes Walkman telefon, melyet szórakozásra terveztek; akár zenéről, akár 3D játékokról, videóról, vagy nagy sebességű internet elérésről legyen szó. A felhasználó elég ha megpöccinti a telefont a játékok vezérléséhez, vagy a zeneszámok kihagyásához és véletlenszerű lejátszásához, vagy választhatja a SensMe opciót, hogy hangulatának és tempójának megfelelő zenét keressen.

A Motorola standján a látogatók megtekinthetik az amerikai gyártó legújabb mobiltelefonjait, a PengeMoto második kiadását a RAZR2-t, a mobil videólejátszót a Z8 készüléket, az új kiegészítőket, valamint zeneletöltési lehetőséggel is várják az érdeklődőket. A MotoCaféban pedig minden regisztráló kávézhat egyet.

A rendezvény ideje alatt a megtekintés mellett a legújabb termékek kipróbálására is lehetőség kínálkozik szeptember 8-11. között a Hungexpo B pavilonjában, minden nap 10:00-18:00 óra között.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom