Connect with us

technokrata

160 GB-os új Apple iPod: zenéből sosem elég!

Kütyük

160 GB-os új Apple iPod: zenéből sosem elég!

Az új 160 GB-os modell akár 40.000 dalt is el tud tárolni.

Az Apple bemutatta a legújabb iPod classic modelleket, 80, illetve 160 GB-os kapacitással, melyekre akár 40.000 dal, vagy 200 órányi videó anyag is rátölthető. A már hatodik generációját élő iPod most a már megszokott és megismert előnyök mellett továbbfejlesztett felhasználói felületet kínál Cover Flow szolgáltatással, és új, teljesen fém borítást kapott.

˝Az első iPod ezer dal tárolására volt képes, az új iPod classic már akár negyvenezer dalt is képes tárolni˝ – mondta Steve Jobs, az Apple elnök-igazgatója. ˝A vékonyabb, teljesen fém készülékháznak és a nagyobb tárolókapacitásnak köszönhetően az új iPod classic ideális megoldást kínál azoknak, akik a zene mellett sok egyéb anyagot, adatot is magukkal vinnének˝.

Egyetlen feltöltéssel a 160 GB-os modell akkumulátora akár 40 órányi zenelejátszást, vagy 7 órányi filmnézést, a 80 GB-os modell akár 30 órányi zenét, vagy 5 órányi videót biztosít. A felhasználók így bárhol, bármikor hozzájuthatnak zenéik, klipjeik, kedvenc videó podcast adásaik, fényképeik, hangos könyveik és filmjeik teljes gyűjteményéhez. A 2,5 colos képátlójú LCD 320×240 pixeles (QVGA) felbontású.

Az új iPod classic tökéletes partner az új iPod játékokhoz is, melyek közül három új került beépítésre: a Vortex nevű új 360 fokos téglajáték, az iQuiz, valamint a Klondike pasziánsz játék. Az új iPod classic is az iTunes szoftveren keresztül tölthető fel zenével, fényképekkel és klipekkel.

A 103 milliméter hosszú és 61,8 milliméter széles iPod classic modellek napokon belül a magyarországi Apple viszonteladók üzleteiben is megvásárolható lesznek. A 80 GB-os modell egyébként 10,5 milliméter vastag és 140 gramm tömegű, a 160 GB-os nagytesó pedig 13,5 milliméter vastag és 162 grammot nyom a mérlegen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom