Connect with us

technokrata

Vadonatúj Apple iPod touch: érints meg!

Kütyük

Vadonatúj Apple iPod touch: érints meg!

Érintésérzékeny kijelző és beépített Wi-Fi az Apple újdonságában.

Az Apple bemutatta az iPod touch modellt, mely érintésérzékeny kijelzőjén az iPhone telefon forradalmian új felhasználói felületét biztosítja a zene és videók kereséséhez, lejátszásához. Az iPod touch Wi-Fi hálózati illesztőt is tartalmaz, az iPod zenelejátszók között először, melynek segítségével három új alkalmazás is elérhetővé válik: a Safari webböngésző, a Google keresője és az Apple speciális szoftvere YouTube klipek lejátszásához. Az Apple új iTunes Wi-Fi szolgáltatása segítségével pedig lehetővé válik új dalok és albumok megvásárlása bárhonnan, számítógép nélkül is.

˝Az iPod touch egy új mérföldkő a zenelejátszók történelmében, egy teljesen új generáció, mely számtalan új szolgáltatást tesz először elérhetővé, mint például az érintésérzékeny képernyőre épülő felhasználói felület és a Wi-Fi hálózatok˝ – mondta Steve Jobs, az Apple elnök-igazgatója.

3,5 colos képátlójú, szélesvásznú kijelzője alkalmas klipek, valamint YouTube és iTunes videó tartalmak lejátszására is. A 320×480 pixeles felbontású LCD a Cover Flow használatát is megkönnyíti, valamint élvezetesebbé teszi a fényképek és weblapok böngészését is. Az iPod touch beépített fényérzékelője önműködően szabályozza a display fényerejét a környezeti fényviszonyok függvényében.

A Safari, a mobil eszközön elérhető egyik legkorszerűbb webböngésző segítségével eredeti formájukban lehet a weblapokat megtekinteni, részleteket akár kinagyítva, a más mobil eszközöktől megszokott korlátok nélkül. A Safari web-böngésző a Google és a Yahoo! kereső moduljait is integráltan tartalmazza. Az Apple YouTube programja pedig Wi-Fi hálózatokon keresztül bárhonnan lehetővé teszi a klipek nézegetését.

A 110×61,8×8 milliméter méretű és 120 gramm tömegű iPod touch modell hamarosan a magyarországi Apple viszonteladók üzleteiben is megvásárolható lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom