Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj Apple iPod touch: érints meg!

Kütyük

Vadonatúj Apple iPod touch: érints meg!

Érintésérzékeny kijelző és beépített Wi-Fi az Apple újdonságában.

Az Apple bemutatta az iPod touch modellt, mely érintésérzékeny kijelzőjén az iPhone telefon forradalmian új felhasználói felületét biztosítja a zene és videók kereséséhez, lejátszásához. Az iPod touch Wi-Fi hálózati illesztőt is tartalmaz, az iPod zenelejátszók között először, melynek segítségével három új alkalmazás is elérhetővé válik: a Safari webböngésző, a Google keresője és az Apple speciális szoftvere YouTube klipek lejátszásához. Az Apple új iTunes Wi-Fi szolgáltatása segítségével pedig lehetővé válik új dalok és albumok megvásárlása bárhonnan, számítógép nélkül is.

˝Az iPod touch egy új mérföldkő a zenelejátszók történelmében, egy teljesen új generáció, mely számtalan új szolgáltatást tesz először elérhetővé, mint például az érintésérzékeny képernyőre épülő felhasználói felület és a Wi-Fi hálózatok˝ – mondta Steve Jobs, az Apple elnök-igazgatója.

3,5 colos képátlójú, szélesvásznú kijelzője alkalmas klipek, valamint YouTube és iTunes videó tartalmak lejátszására is. A 320×480 pixeles felbontású LCD a Cover Flow használatát is megkönnyíti, valamint élvezetesebbé teszi a fényképek és weblapok böngészését is. Az iPod touch beépített fényérzékelője önműködően szabályozza a display fényerejét a környezeti fényviszonyok függvényében.

A Safari, a mobil eszközön elérhető egyik legkorszerűbb webböngésző segítségével eredeti formájukban lehet a weblapokat megtekinteni, részleteket akár kinagyítva, a más mobil eszközöktől megszokott korlátok nélkül. A Safari web-böngésző a Google és a Yahoo! kereső moduljait is integráltan tartalmazza. Az Apple YouTube programja pedig Wi-Fi hálózatokon keresztül bárhonnan lehetővé teszi a klipek nézegetését.

A 110×61,8×8 milliméter méretű és 120 gramm tömegű iPod touch modell hamarosan a magyarországi Apple viszonteladók üzleteiben is megvásárolható lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés