Connect with us

technokrata

Vadonatúj Mio GPS navigációk: C620 és C230

Kütyük

Vadonatúj Mio GPS navigációk: C620 és C230

A Mio komoly erőkkel képviseltette magát az IFA 2007 szakkiállításon.

A gigantikus pavilonnal jelentkező Mio Technology az összes újdonságát elvitte a Berlinben megrendezett IFA kiállításra. Ezen a rendezvényen debütált többek közt a C620-as navigációs készülék, melynek legfontosabb újítása, hogy már a MioMap 2008 szoftvert futtatja. Mint ismeretes, ez nem más, mint a hazai fejlesztésű iGO 8 Mio által tálalt, enyhén módosított kiadása, mely immár háromdimenziós grafikákat (épületek, emlékművek, templomok) is képes megjeleníteni, no és persze a traffipax előrejelzés sem hiányzik belőle.

A meglehetősen szögletes kialakítású C620-ban egyébként egy 4,3 colos (10,9 centiméter) képátlójú érintőkijelző teljesít szolgálatot. A C620-szal egyszerre mutatkozott be egyébként a készülék nagytesója, az integrált TMC vevővel felvértezett C620t is. Mindkét modell rendelkezik Bluetooth kontrollerrel, illetve zenelejátszó és képnézegető szoftverrel. A megfelelő számítási teljesítményről egy 400 MHz-es mikroprocesszor gondoskodik, a 20 csatornás GPS-vevő pedig természetesen SiRFstar III típusú.

Az idei IFA kiállításon hult le a lepel a C220 utódjáról is, a belépőszintű kategóriás készülékek piacán hadrendbe állítandó C230-ról. Ezen a készüléken sajnos még nem a MioMap 2008, hanem a már jól ismert MioMap 3 alkalmazás teljesít szolgálatot. A C620-nál mindenképp gömbölyűbb formájú C230-ban egy 3,5 colos (8,9 centiméter) képátlójú TFT display található.

A Mio előreláthatólag októberben kezdi meg a C620-as és C230-as modellek kereskedelmi forgalmazását – a várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom