Connect with us

technokrata

T-Mobile: 0 forintos szélsebes HSDPA készülék!

Kütyük

T-Mobile: 0 forintos szélsebes HSDPA készülék!

A T-Mobile folyamatosan azon van, hogy egyre szélesebb körben terjessze el a mobil internet szolgáltatásokat.

Ennek ékes bizonyítéka, hogy a szolgáltató szeptember 5-étől, vagyis mától már 0 forintért kínálja a T-Mobile web´n´walk Box Compact azok számára, akik előfizetnek a Net 2 GB csomagra, illetve 2 éves hűségnyilatkozatot írnak alá. Ez a termék nem más, mint egy maximum 3,6 Mbit/s-os letöltési-, illetve 384 Kbit/s-os feltöltési sebességre képes modem, melyet egyszerűen csak a számítógépünk egyik szabad USB portjára kell csatlakoztatni. A mindössze 89x43x14,5 milliméter méretű és 50 gramm tömegű készülék a GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA adatátviteli technológiákat támogatja, és lényegében pillanatok alatt üzembehelyezhető.

Mint ismeretes, 2007. szeptember 1-től december 31-ig minden jelenlegi és újonnan vásárolt Net 2 GB és Net 5 GB adat csomaghoz (illetve Mobilinternet csomag 2 GB és Mobilinternet csomag 5 GB-hoz) 3 GB addicionális leforgalmazhatóságot biztosít a T-Mobile. Az ezen csomagokra hűségnyilatkozatot vállaló ügyfelek számára a hűségidőszak végéig biztosított a plusz 3 GB adatforgalom, a hűségnyilatkozatot nem vállaló ügyfelek számára pedig 2007. végéig.

Ahogy arról már beszámoltunk, a T-Mobile az idén jelentősen bővíti 3G/HSDPA hálózatát, és az elmúlt hetek fejlesztéseinek köszönhetően a szolgáltató ügyfelei már 70 városban használhatják a gyors mobilinternetet. A 3,6 Mbit/s-os letöltési sebességű T-Mobile szélessáv – amely Budapest egyes helyein már akár 7,2 Mbit/s-os letöltés is kínál – jelenleg a lakosság több mint 40 százaléka számára érhető el.

A mobilcég új helyszíneken és a már lefedett területeken egyaránt további 3G/HSDPA állomásokat telepít. A legfontosabb szempont, hogy a lefedett területeken a T-Mobile lehetőség szerint a legtöbb helyen beltéri lefedettséget és megfelelő kapacitásokat biztosítson. Ez utóbbira szükség is lesz, hiszen az akcióknak köszönhetően dinamikusan nő a mobilinternetre előfizető ügyfelek száma. A piacvezető mobilcégnél már 100 ezernél is többen fizetnek elő valamely havidíjas Net vagy Mobilinternet csomagra. A mobilinternet sikeréhez hozzájárul, hogy a T-Mobile számos 3G/HSDPA eszközt kínál akciósan, és az internetezés díja is kedvező. Az új előfizetést vásárló, és arra 1, vagy 2 éves hűségnyilatkozatot vállaló ügyfelek az év végéig fél áron netezhetnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom