Connect with us

technokrata

Pannon Mobil Internet Kávézók

Kütyük

Pannon Mobil Internet Kávézók

Ezúttal az egyetemi beiratkozásban és tárgyfelvételben segít a Pannon.

Szeptember első hetében a nyolcvanezer elsőévessel együtt több százezren kezdik el a tanévet a felsőoktatásban. A Pannon a tárgyfelvételi időszakban Mobil Internet Kávézók felállításával siet a hallgatók segítségére. A Pannon szeptember 3-7. között a Műegyetemen és a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán, szeptember 10-14. között pedig a Debreceni Egyetemen kínál ingyenes internet kapcsolatot.

Míg pár évvel ezelőtt a hallgatók kígyózó sorokban állva vívtak rituális harcot a legjobb tárgyakért, a modern kor gyermeke az internetes tárgyfelvétel során fut versenyt az idővel és a csoporttársakkal. A Pannon a tárgyfelvételi időszakot a felsőoktatási intézmények aulájában kialakított Mobil Internet Kávézók segítségével könnyíti meg.

˝A Mobil Internet kávézó a tantárgyfelvétel megkönnyítésével valódi segítséget nyújt a hallgatóknak és a főiskolának egyaránt. A Pannon már korábban is hozzájárult az intézményünkben folyó magas színvonalú, gyakorlatorientált képzéshez számítógépes laboratóriumi eszközök beszerzésével˝ – mondta el Dr. Temesvári Zsolt, a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának dékán helyettese. ˝Végzetteink közül jó néhányan ma már a Pannon munkatársai, s az ígéretes karrier útjára léptek. A Pannon tevékenysége példaértékű az oktatás támogatásában, s reméljük, hogy gyümölcsöző együttműködésünk a jövőben is folytatódik majd˝.

A Pannon Mobil Internet az ország egész területén böngészésre, levelezésre alkalmas sebességet kínál, így tárgyfelvételre is ideális megoldás. Segítségével akármelyik asztali számítógép vagy laptop néhány perc alatt, technikai tudás nélkül is csatlakoztatható az internethez. A hallgatók így nem csak a Budapesti Műszaki és Közgazdaságtudományi Egyetem Kármán Tódor Kollégiumában és a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán és a Debreceni Egyetemen kialakított Mobil Internet Kávézókban, hanem laptop és Pannon modem segítségével akár utazás közben is lecsaphatnak a következő szemeszter legjobb tárgyaira.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói örömmel fogadták a Pannon Mobil Internet által kínált lehetőségeket. ˝Örülök, hogy a Kármán Kollégiumban van Mobil Internet, mert még gyorsan át tudok iratkozni olyan órákra, ahova a barátaim is járni fognak. Gondolkodom azon, hogy előfizetek a Pannon Mobil Internetre, mert például akár egy hosszú vonatúton is el tudnám intézni az egyetemi ügyeket˝ – mondta egy kollégista.

A Pannon Mobil Internet 5 GB csomagja október 31-ig a teljes havidíj feléért, mindössze 2.995 forintért nyújt 5 GB adatforgalmat, mely körülbelül 100.000 weboldal böngészésére, 10.000 e-mail, vagy 2.500 zeneszám letöltésére elegendő. Két éves hűségnyilatkozatért cserébe a Pannon 0 forintért adja az adatátviteli eszközt, sőt a 2008. január 31. előtt megkötött szerződéseknél a csatlakozási díj is 0 forint. A 10 GB-os csomag, mellyel akár 200.000 weboldal is megtekinthető, vagy 5.000 zeneszám is letölthető, 5.995 forintért érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek