Connect with us

iPhone gyilkos brutálmobil a Samsungtól!

Kütyük

iPhone gyilkos brutálmobil a Samsungtól!

A Samsung iPhone-rivális mobilja most végre újra hallat magáról.

Az alábbi felvételeken látható, eredetileg Samsung Ultra Smart F700 nevet viselt készüléket a nagyközönség először a februárban Barcelonában megrendezett 3GSM Világ Kongresszuson tekinthette meg testközelből, az azóta eltelt hónapokban azonban szinte teljesen a feledés homályába merült a telefon. Jó hír, hogy most végre újra felbukkant a kis masina, mely immár Samsung Croix névre hallgat. A speciális Croix (kereszt) interfész egyébként nemrégiben ˝IF Communication Design Award 2007˝ díjat kapott a ˝digitális média interfész˝ kategóriában, vagyis az első rangos elismerést már a piaci megjelenése előtt bezsebelte a készülék.

A Samsung Croix-ról első pillantásra akár azt is hihetjük, hogy nem más, mint a közelmúltban debütált Apple iPhone. A hasonlóság azonban csak a külső megjelenés kapcsán érhető tetten, ugyanis a Samsung új készüléke technológiai szempontból jóval túlmutat az iPhone-on. A 2,78 colos képátlóval rendelkező, 440×240 pixeles felbontású TFT display természetesen érintésérzékeny, de az adatbevitel nem csak a kézírásfelismerés, hanem a szétcsúsztatást követően előbukkanó QWERTY billentyűzet segítségével is megoldható.

Az alaphelyzetben 104 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 16,4 milliméter vastag F700 nem csak GPRS, EDGE és UMTS, hanem HSDPA hálózatokban is használható. Ez egyébként a világ első olyan telefonja, mellyel már akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Pestiesen szólva, ez aztán nem semmi!

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon hátsó részében elhelyezett digitális fényképezőgép modul sem éppen piskóta: az autofókuszos kamera felbontása 5 megapixel (2.592×1.944 képpont). Szólnunk kell továbbá a microSD memóriakártyák támogatásáról, a fejlett médialejátszó alkalmazásról, valamint a sztereó Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitásról. A Samsung Croix várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom