Connect with us

technokrata

Vadiúj pengemobil: Motorola ROKR E8

Kütyük

Vadiúj pengemobil: Motorola ROKR E8

Van szerencsénk bemutatni Olvasóinknak a legfrissebb Motorola mobilt!

A Motorolától mostanság szépen lassan, de legalább folyamatosan szivárognak az információk a legújabb fejlesztésekről. Néhány nappal ezelőtt mutattuk be a nagyméretű érintőkijelzővel szerelt Motorola ROKR E7-et, aztán jött a legújabb kavicsmobil, a Motorola ROKR U9, most pedig itt a Motorola ROKR E8.

Mostani delikvensünk egy candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású mobiltelefon, melynek pontos méretadatai egyelőre ismeretlenek, mindenesetre a jelenleg elérhető fényképeken jól látszik, hogy meglehetősen vékony. A készülék érdekessége, hogy billentyűzete teljesen egészében érintőgombokból áll, melyek mindegyikén egy kis kitüremkedés jelzi, hogy körülbelül merre járnak az ujjaink SMS-gépelés közben.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a Motorola ROKR E8-ba nem kevesebb mint 2 GB belső memóriát szerelnek, ami ráadásul még bővíthető is, természetesen miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével. A Java/Linux platformra építkező újdonság hátlapjában egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera teljesít szolgálatot, melyből sajnos kimaradt az autofókusz funkció és a LED-segédfény.

Végül, de nem utolsó sorban, említést érdemel még a felső élen elhelyezett, 3,5 milliméteres szabványos audio csatlakozó aljzat, a miniUSB interfész, illetve a QVGA (320×240 pixel) felbontású TFT kijelző. A Motorola ROKR E8 hivatalos bejelentésének pontos időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom