Connect with us

technokrata

Rendezvénybelépő, vizitdíj és autópálya-matrica vásárlás mobillal

Kütyük

Rendezvénybelépő, vizitdíj és autópálya-matrica vásárlás mobillal

A mobiltelefonok segítségével ma már rengeteg extra szolgáltatás vehető igénybe.

Szeptembertől minden szórakozni vágyó már a mobiltelefonján is megvásárolhatja belépőjegyét az InterTicket összes színház-, koncert- és sportrendezvényére a Hedz Kft. által üzemeltetett iziSHOP mobiláruház segítségével.


Jelentős újdonság a színház-, koncert- és sportesemények rajongóinak, hogy a hazai piacvezető online jegyiroda, az InterTicket, minden rendezvénybelépőjét már mobiltelefonon is megvásárolhatjuk. A folyamatosan bővülő iziSHOP új szolgáltatása azoknak jelent nagy előnyt, akiknek nincs mindig kéznél az Internet, de szeretnék a jegyelővételek fáradságos sorban állását elkerülni. ˝Az iziSHOP kitűnő választás azoknak, akik vásárlási keretek korlátai nélkül, mobil szolgáltatótól függetlenül, igazán felhasználóbarát felületen kívánják kiválasztani és megvásárolni belépőjegyeiket˝ – kommentálta a hírt Jobbágy Ervin, az InterTicket Kft. ügyvezetője.


A mobiltelefon menüjébe beépülő iziSHOP a vásárlónak egy praktikus programkeresőt kínál, mellyel több ezer rendezvény közül választhat és rögtön jegyet is válthat. ˝Mostantól ha egy utcai plakáton megpillantunk egy rendezvényt és látjuk mellette az iziSHOP logóját, akkor a jegyet ott helyben pár perc alatt meg is vásárolhatjuk saját mobilunkról˝ – magyarázza az új szolgáltatás perspektíváit az iziSHOP-ot kifejlesztő Hedz Kft. ügyvezetője, Fejes Sándor. Eltérően más mobilos rendszerektől, az iziSHOPban a fizetés nem a telefonszámlánk, vagy egy előre feltöltött egyenleg terhére, hanem ezeknél lényegesen nagyobb költési keretet és kényelmet biztosító Visa, vagy MasterCard típusú bankkártyánkról történik. Hedz banki partnere az Inter-Európa Bank. Az iziSHOPban megvásárolt belépők a rendezvény előtt, a helyszínen a pénztáraknál vehetők át a mobiltelefonra kapott kód segítségével.

Az iziSHOP használatához mindössze egy Java alkalmazást kell letölteni egyszer telefonunkra, mely nemcsak a hazai, de külföldi mobilosok számára is 1-2 perc alatt elvégezhető (bővebben: www.izishop.hu, wap.izishop.hu). Számukra jelenleg angol és német nyelvi változatok állnak rendelkezésre. Ma az iziSHOP-ban rendezvényjegyeken kívül orvosi vizit- és napidíjat, valamint autópálya-matricát vásárolhatunk kényelmi felárak nélkül, de a választék rövidesen további újabb alkalmazásokkal bővül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom