Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia: a labda megmenti a világot…

Kütyük

Nokia: a labda megmenti a világot…

A Nokia klasszikus játéka háromdimenziós változatban, három világgal és három labdaformával tér vissza.

Lépjünk be a Nokia N-Gage mobiljáték-szolgáltatáson megjelenő Bounce Boing Voyage szürreális világába! Az ördögi Hypnotoid Pongpingy lényeinek hipnotizálásával átvette a világ feletti uralmat. A mi feladatunk, hogy a pattogó labdát végigvigyük a különböző világokon, és megmentsük Pongpingy-t Hypnotoid zsarnokságától.

˝A ´labda a gonosz hipnotizőr ellen´ jól ismert történetével van dolgunk, amikor a gonosz hipnotizáló tömb rabul ejtette a labda barátait, és a világot a labdának kell megmentenie˝ – magyarázta Dr. Mark Ollila, a Nokia műszaki és stratégiai igazgatója és játékkiadásért felelős vezetője. ˝De nem csupán egy klassz történetről van szó. Egyszerű kezelhetősége és a gyönyörű grafikák miatt a játékot mindenki élvezni fogja˝.

A Bounce Boing Voyage az eredeti Bounce továbbfejlesztése, mely az N-Gage szolgáltatásba lépve kétdimenziósból háromdimenzióssá vált. Viszont vannak dolgok, melyek sosem változnak: a Bounce Boing Voyage még mindig azonnal elérhető mobil szórakozást kínál.

A Bounce Boing Voyage-ban a játékosoknak a gömbölyded hőst három, feladványokkal teli és mindig újdonsággal szolgáló világon kell átvezetniük. A szürreális tájakon különleges lények, észvesztő feladványok és hősies küldetések várnak a világot megmenteni siető játékosokra. A feladat végrehajtásához a játékosoknak számos egy ujjal használható játéküzemmód és háromféle labdaforma – Bounce, Rock és Mud – használatát kell megtanulniuk ahhoz, hogy memóriájukra és ügyességükre támaszkodva megoldhassák a rejtvényeket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés