Connect with us

Hirdetés

technokrata

Google Alkalmazások magyarul

Kütyük

Google Alkalmazások magyarul

Naptár, levelezés, csevegés, weblapkészítés – anyanyelvünkön, a Google jóvoltából.

Az Alkalmazások révén mind az egyéni felhasználók, mind az intézmények vagy cégek a saját domain-nevük alatt használhatják a Google kommunikációs és együttműködést-támogató megoldásait. Mindegyik szolgáltatást a Google üzemelteti és bármely internet-hozzáféréssel rendelkező PC-ről egyszerűen elérhetők.

A Google Alkalmazások a következő programokat tartalmazza:
Gmail – a Google webes levelezőszolgáltatás, amely 2 GB tárhelyet, fejlett spamszűrőt és beépített keresőt, valamint az integrált azonnali üzenetküldő segítségével a más Gmail-felhasználókkal való csevegés lehetőséget nyújtja.
Google Calendar – a Calendar a Google napirend-tervező szolgáltatása, amellyel a felhasználók nyomon követhetik programjaik alakulását és a soron következő fontos eseményekről ingyenes SMS-értesítést kérhetnek. Az egyes tételek másokkal megoszthatók.
Google Talk – A Talk azonnali üzenet- és fájlküldő szolgáltatás, amellyel az internetes telefonálás (VoIP) is lehetséges.
Google Dokumentumok & Táblázatok – A Dokumentumok és Táblázatok a Google ingyenes, magyar nyelvű webes szövegszerkesztője és táblázatkezelője. Az ebben létrehozott fájlok minden internet-hozzáféréssel rendelkező számítógépről elérhetők, ráadásul egyszerre nem csak egy ember számára: az anyagokon egyszerre többen is dolgozhatnak, módosításukhoz nem szükséges e-mailben oda-vissza küldeni azokat. A féltett vagy titkos dokumentumokhoz pedig csak az fér hozzá, akinek erre külön engedélyt adtak.
Google Page Creator – Segítségével mindössze pár kattintással, programozási feladatokat mellőzve hozhatók létre és publikálhatók honlapok szoftverek letöltése, vagy webfejlesztő szakember segítségének igénybe vétele nélkül.

Ezenkívül, a Google Alkalmazások további megoldásokat és szolgáltatásokat is a magyar felhasználók és webmesterek rendelkezésére bocsát:
Saját kezdőoldal – A felhasználók létrehozhatják saját kezdőoldalukat, amelyeken a maximális testreszabhatóságnak köszönhetően pontosan azok a tartalmak lesznek megtalálhatók, amikre szükségük van. Hírek, menetrendek, időjárás, frissen érkezett levelek, valamint természetesen a Google keresője – mindez és még sok más is elérhető a saját kezdőoldal segítségével.
Felhasználóbarát vezérlőpult a Google Apps-ot használó rendszergazdák számára.
A levelezőrendszer elköltöztetését segítő eszközök azon rendszergazdákat segítik, akik egy másik e-mail-rendszerről akarnak átállni (csak a Prémium és az Oktatási Csomaggal érhető el).

A Google Alkalmazások a Standard csomagon kívül más verziókban is elérhető:
Google Alkalmazások Prémium csomag – az Alkalmazások cégek és intézmények számára kifejlesztett verziója, amely 99,9%-os garantált rendelkezésre állással bír. A csomag emellett minden felhasználónak 10 GB tárhelyet ad a levelek számára, és az alkalmazások programozói kezelőfelületét (API) is a rendelkezésükre bocsátja. Bármilyen probléma esetén pedig a több nyelven beszélő, 24 órában elérhető telefonos ügyfélszolgálat siet a felhasználók segítségére. A Prémium Csomag 30 napig használható verziója ingyenesen kipróbálható.
Google Alkalmazások Partner csomag – a Partner csomag azon internet-szolgáltatóknak és portálok üzemeltetőinek készült, akik szeretnének Gmailt vagy más Google alkalmazásokat nyújtani előfizetőiknek.
Google Alkalmazások Oktatói csomag – az Oktatói csomag kifejezetten az általános iskolák, középiskolák, valamint felsőoktatási intézmények számára készült, és a Prémium Csomag szinte összes plusz funkcióját kínálja – díjmentesen. Nagyban elősegíti a diákok és tanárok közötti együttműködést, közös munkát, adat- és információ-megosztást, kommunikációt, valamint jelentősen csökkenti az adminisztrációs terheket és költségeket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés