Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nyeremény egy Nokia 5700 Xpress Music zenemobil

Kütyük

A nyeremény egy Nokia 5700 Xpress Music zenemobil

A Nokia fotópályázatán most egy spéci zenetelefont nyerhetünk.

A Szigeten a Nokia Party Aréna, a Nokia Day Time Party zóna és a Nokia-Smart Chillout gondoskodott a fergeteges bulikról és az állandó töltöttségi állapotról. A Nokia most mindenkit egy fotó versenyre csábít a www.nokia.hu/sziget2007 weboldalon, ahol a legbulisabb Szigetes fotókkal lehet pályázni szeptember 30-ig.

A Nokia honlapjára felkerülő képek beküldői garantáltan kapnak egy exkluzív My Elektro válogatás CD-t, hogy a következő Sziget Fesztiválig se maradjanak buli zene nélkül a fiatalok. A legbulisabb fotó beküldője egy Nokia 5700 Xpress Music Sziget Edition készüléket nyer. Az eredményhirdetésig a fotó nézegetés és feltöltés mellett, ingyenes Szigetes tartalmakat – háttérképet, kijelzővédőt, ˝Wakeup˝ és ˝ShoutDown˝ animációt, üzenetjelző és csengőhangokat – lehet letölteni a Nokia Szigetes oldaláról.

A Nokia 5700 Xpress Music csavaros külseje és fejlett zenei funkciói mellett minden szempontból a Szigetre emlékeztet, hiszen a Szigetes tartalmakon (háttérképek, kijelzővédők, és animációk) túl, a bulis csengőhangok, és az igazán lendületes üzenethangok is a nyári őrült bulikra, a sziget-feelingre emlékeztetnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés