Connect with us

Hirdetés

technokrata

Robotizált kivitel: Nokia 5700 XpressMusic Transformers Edition

Kütyük

Robotizált kivitel: Nokia 5700 XpressMusic Transformers Edition

A Nokia szépen csendben bejelentette közkedvelt zenemobilja új változatát.

A Nokia 5700 XpressMusic Transformers Edition névre keresztelt készülék annyiban különbözik a mezei 5700-tól, hogy gyárilag tematikus háttérképeket és csengőhangokat telepítenek rá, ezenkívül pedig még egy Transformers játék is helyet kapott rajta. A különleges, egyedi kialakítású dobozban kapható, fekete alapszínű Nokia 5700 XpressMusic Transformers Edition várható ára egyelőre ismeretlen. A Transformers című amerikai sci-fi akciófilmet a hazai mozikban július 3-án mutatták be. Nem ez egyébként a Nokia első Transformers mobilja, ugyanis a nyár elején már az N93i-ből is készült egy ilyen spéci kiadás.

Az alapvetően candybar kialakítású készülék alsó része egy laza mozdulattal elforgatható. Alaphelyzetben a hagyományos szám/karakter billentyűk találhatók elől, melyek helyét az elforgatás után a dedikált zenegombok veszik át. Talán már mondanom sem kell, hogy az elforgatással egy időben automatikusan elindul a telefon zenelejátszó alkalmazása, mely az összes ma elterjedt zenei formátumot (MP3, AAC, eAAC+, WMA) támogatja. A sztereó Bluetooth (A2DP) headset támogatás adott, ezenkívül pedig szólnunk kell még a 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzatról is.

A digitális fényképezőgép optikája ezen a modellen is az alsó szekció oldalsó élén kapott helyet. A kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontásban fotózhatunk, de természetesen a videfelvevő funkció sem hiányzik a telefonból.

A Nokia 5700 XpressMusic 35 MB-os integrált memóriája miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal egészen 2 GB-ig bővíthető. A Symbian 9.2 operációs rendszerre és a már jól ismert S60 platform harmadik kiadására építkező telefon kapcsán említést érdemel még a GPRS, EDGE és 3G adatátvitel, illetve a 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes QVGA TFT display.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés