Connect with us

technokrata

Mit kapunk ajándékba a T-Mobile-tól?

Kütyük

Mit kapunk ajándékba a T-Mobile-tól?

Íme a T-Mobile legújabb mobil net akciója.

A magenta színekben pompázó szolgáltató oly módon kívánja még népszerűbbé tenni mobil internetes csomagjait, hogy megnöveli az azokba foglalt adatforgalmi mennyiséget. Ennek keretein belül a 2 GB-os csomag immár 2 GB + 3 GB (összesen 5 GB) adatforgalmat foglal magában, az 5 GB-os pedig 5 GB + 3 GB-ot, vagyis összesen már 8 GB-ot.

2007. szeptember 1-től december 31-ig minden jelenlegi és újonnan vásárolt Net 2 GB és Net 5 GB adat csomaghoz (illetve Mobilinternet csomag 2 GB és Mobilinternet csomag 5 GB-hoz) 3 GB addicionális leforgalmazhatóságot biztosít a T-Mobile. Az ezen csomagokra hűségnyilatkozatot vállaló ügyfelek számára a hűségidőszak végéig biztosított a plusz 3 GB adatforgalom, a hűségnyilatkozatot nem vállaló ügyfelek számára pedig 2007. végéig.

A T-Mobile-nál a Net 50 előfizetők is 150 MB adatforgalmat kapnak ajándékba. Ez az akció 2007. július 1-jétől október 31-ig érvényes, új Net 50 vagy Mobilinternet-csomag 50 előfizetéssel, az előfizetésre vállalt 1, vagy 2 éves hűségnyilatkozattal. A 150 MB plusz forgalmat a hűségidőszak végéig biztosítja az operátor. Érvényes Net-, vagy Mobilinternet csomagra vállalt hűségnyilatkozattal rendelkező előfizetők az akciót sajnos nem vehetik igénybe.

A Net 50, Net 2 GB, Net 5 GB, vagy Net 15 GB csomagok kizárólag valamely havi díjas tarifacsomag mellé választhatóak (például Társalgó, Relax, ZöldZóna), míg a Mobilinternet-csomagok SIM kártyához rendelve, önállóan is igénybe vehetők (tehát beszédcélú havi díjas csomag megrendelését nem igénylik).

Ahogy arról már beszámoltunk, a T-Mobile az idén jelentősen bővíti 3G/HSDPA hálózatát, és az elmúlt hetek fejlesztéseinek köszönhetően a szolgáltató ügyfelei már 70 városban használhatják a gyors mobilinternetet. A 3,6 Mbit/s-os letöltési sebességű T-Mobile szélessáv – amely Budapest egyes helyein már akár 7,2 Mbit/s-os letöltés is kínál – jelenleg a lakosság több mint 40 százaléka számára érhető el.

A mobilcég új helyszíneken és a már lefedett területeken egyaránt további 3G/HSDPA állomásokat telepít. A legfontosabb szempont, hogy a lefedett területeken a T-Mobile lehetőség szerint a legtöbb helyen beltéri lefedettséget és megfelelő kapacitásokat biztosítson. Ez utóbbira szükség is lesz, hiszen az akcióknak köszönhetően dinamikusan nő a mobilinternetre előfizető ügyfelek száma. A piacvezető mobilcégnél már 100 ezernél is többen fizetnek elő valamely havidíjas Net vagy Mobilinternet csomagra. A mobilinternet sikeréhez hozzájárul, hogy a T-Mobile számos 3G/HSDPA eszközt kínál akciósan, és az internetezés díja is kedvező. Az új előfizetést vásárló, és arra 1, vagy 2 éves hűségnyilatkozatot vállaló ügyfelek az év végéig fél áron netezhetnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom