Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj iGO navigáció az IFA 2007 kiállításon

Kütyük

Vadonatúj iGO navigáció az IFA 2007 kiállításon

A Nav N Go ismét fontos nemzetközi vásáron mutatja be termékeit.

A magyar cég a berlini IFA 2007 kiállításra számtalan meglepetéssel, látványos, egyedi standdal, és nem utolsó sorban az iGO My way 8 GPS navigációs szoftver legújabb változatával készül.

A mobilszoftver fejlesztéssel foglalkozó magyar cég egyre több nemzetközi kiállításon kívánja bemutatni új termékeit. Világhírűvé vált iGO My way GPS navigációs szoftverük sikerét a 2006-os CeBIT hozta meg számukra, ahol 2007-ben is fényes sikert arattak. Ezért a Nav N Go vezetői úgy gondolták, ideje újabb és újabb rendezvényeken bemutatkozniuk. ˝Az iGO My way sikere ma már Európát is túllépte, a világpiac kíváncsi ránk, és mi örömmel elégítjük ki az érdeklődésüket. Cégünk életében az ilyen nagy kiállítások különös fontossággal bírnak, hiszen ilyenkor nem csak a végfelhasználók ismerhetik meg újdonságainkat, de üzleti partnereink többségével is találkozhatunk. Mivel most először veszünk részt kiállítóként az IFA-n, szeretnénk, ha ez a látogatók, és a mi számunkra is felejthetetlen maradna. Épp ezért két rendkívüli meglepetéssel készülünk, melyekre mind a hölgyek, mind az urak kíváncsiak lesznek˝ – mondta Leon van de Pas, a Nav N Go ügyvezető igazgatója.

Az IFA a világ egyik legnagyobb elektronikai és IT kiállítása, több mint ezer kiállítóval, és csaknem 250.000 látogatóval. Időpontja minden évben szeptemberre, az őszi üzleti szezon nyitására esik, így a legmegfelelőbb alkalom az új termékek bemutatására. Helyszíne, Berlin, egyébként is a nyugat-európai üzleti élet egyik központja. ˝Az IFA kiállításon javarészt a német végfelhasználók vannak jelen, így ez remek lehetőség arra, hogy a német piacon való részvételünket erősítsük. Emellett persze több kontinensről érkeznek majd hozzánk üzleti partnerek, hogy ismét kellemes, sajátos légkörben tárgyalhassunk az együttműködési lehetőségeinkről˝ – mondta Fazakas András, a Nav N Go operatív igazgatója.

Még közelebb az iGO My way 8
A Nav N Go már a CeBIT-en is ízelítőt adott legújabb GPS-navigációs szoftveréből, melyben világújdonságnak számít, hogy háromdimenziós képi megjelenítést alkalmaz. A térképen domborzati elemek, épületmodellek jelennek meg, és az út is a domborzatra feszített, hogy a látvány még élethűbb legyen. A tájékozódást az ismert épületek 3D-s látványa, például az Eiffel-torony, vagy a Big Ben is segíti. A képi megjelenítés mellett is számtalan újdonság kapott helyet a télen megjelenő szoftverben. Elkülönül például egymástól a Basic és az Expert felhasználói felület, így mindenki megtalálja a számára megfelelően egyszerű, vagy épp kifinomult kezelési módot. A felhasználók egy teljesen új navigációs élményt ismerhetnek meg az iGO My way 8 által.

Műszerfalból navigátor
A Nav N Go az IFA-n bemutatja Magyarországon nemrégiben piacra dobott legújabb termékét, a Limousine-t is, mely nem más, mint az iGO My way autóba építhető változata. Segítségével a műszerfalba szerelt nagyméretű kijelzőn élvezhetjük a műholdas navigáció előnyeit. A Limousine elsőként megjelenő változata Európa részletes térképét tartalmazza egy 2 GB-os SD memóriakártyán. Összesen 43 országban navigálhatunk vele anélkül, hogy az országhatároknál cserélni kellene a térképeket. A Limousine egyelőre csak Magyarországon kapható, de a folyamatban lévő tárgyalások függvényében hamarosan az európai piacon is megjelenhet.

Szoftvermegoldások mindenkinek
A navigációs megoldásokon túl a Nav N Go olyan szoftvereket is bemutat az IFA-n, melyek könnyebbé teszik a mindennapi ügyintézést, illetve kellemessé varázsolják a szabad perceket. Az egyik ilyen egy mindent az egyben csomag, az Application Suite, mely a naptártól a képnézegetőn át az SMS és e-mail funkciókig mindent tartalmaz. amire csak szükség lehet a mobil eszközökön. Szabadidőnkben a PDAmill Game Studios izgalmas játékszoftverei nyújthatnak kikapcsolódást, melyek között a hagyományos kártyajátékoktól a futurisztikus kalandjátékokig sok mindent megtalálunk. Ezekkel a szoftverekkel kiegészítve a Nav N Go navigációs megoldásai már többet jelentenek az egyszerű tájékozódásnál. A Nav N Go mobil szoftvereinek sokoldalúságát a berlini IFA-n bárki megismerheti, a 8.1-es csarnokban, a 115-ös standon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés