Connect with us

technokrata

Tarol az 5.000 forintos korlátlan mobil internet!

Kütyük

Tarol az 5.000 forintos korlátlan mobil internet!

Internet Szabadon? Igen!

A Vodafone Magyarország havi fix 5.000 forintos, normál alkalmazások használata esetén korlátlan internetezést biztosító akciója rendkívüli népszerűségnek örvend. Az előfizetői szám dinamikus emelkedése magával hozta a forgalomnövekedést is, a BIX nyilvánosan elérhető statisztikái szerint a mobilszolgáltatók közül a Vodafone továbbítja a legtöbb adatot a hazai internetes forgalmat kicserélő BIX központon keresztül.

A júniusi indulás óta eltelt rövid idő alatt nagyságrenddel emelkedett a cég hálózatán átvitt adatmennyiség, ám a kapacitások folyamatos bővítésének köszönhetően a hálózat továbbra is gyors sebességet biztosít.

Az internetes csomagok közül a legnépszerűbb az akciós, forgalomdíj-mentes csomag, a megkérdezett előfizetők jelentős hányada szerint ez volt az egyik legfontosabb érv, amiért a Vodafone mobilinternet megoldását választották. A magyar mobilpiacon egyedülálló három munkanapos visszamondási lehetőséggel élő ügyfelek aránya továbbra is néhány százalékot tesz ki.

E hét elejétől kezdve az akciós csomagot – két éves hűségszerződés aláírása esetén – interneten keresztül is meg lehet rendelni, a Vodafone honlapján keresztül. Az USB modemet és a szerződést országosan ingyenesen házhoz szállítják, legkésőbb három munkanapon belül. További újdonság, hogy szeptember elsejétől egy újabb opció lesz elérhető az Internet Szabadon akció keretében az ügyfelek számára, a fix 5.000 forintos csomag egy éves hűségnyilatkozattal is igénybe vehető. Az internetkapcsolathoz használt eszközök – az USB modem és az adatkártya – ára ebben az esetben 15.000 forint.

Az akció sikere bebizonyította, hogy a jelenlegi mobil technológia már képes valódi szélessávú internetezési élményt nyújtani, a hordozhatóság szabadságával kiegészítve. Ráadásul a Vodafone a vezetékes szolgáltatók árszintjén, rejtett többletköltségektől mentesen kínálja ezt a lehetőséget.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd