Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tarol az 5.000 forintos korlátlan mobil internet!

Kütyük

Tarol az 5.000 forintos korlátlan mobil internet!

Internet Szabadon? Igen!

A Vodafone Magyarország havi fix 5.000 forintos, normál alkalmazások használata esetén korlátlan internetezést biztosító akciója rendkívüli népszerűségnek örvend. Az előfizetői szám dinamikus emelkedése magával hozta a forgalomnövekedést is, a BIX nyilvánosan elérhető statisztikái szerint a mobilszolgáltatók közül a Vodafone továbbítja a legtöbb adatot a hazai internetes forgalmat kicserélő BIX központon keresztül.

A júniusi indulás óta eltelt rövid idő alatt nagyságrenddel emelkedett a cég hálózatán átvitt adatmennyiség, ám a kapacitások folyamatos bővítésének köszönhetően a hálózat továbbra is gyors sebességet biztosít.

Az internetes csomagok közül a legnépszerűbb az akciós, forgalomdíj-mentes csomag, a megkérdezett előfizetők jelentős hányada szerint ez volt az egyik legfontosabb érv, amiért a Vodafone mobilinternet megoldását választották. A magyar mobilpiacon egyedülálló három munkanapos visszamondási lehetőséggel élő ügyfelek aránya továbbra is néhány százalékot tesz ki.

E hét elejétől kezdve az akciós csomagot – két éves hűségszerződés aláírása esetén – interneten keresztül is meg lehet rendelni, a Vodafone honlapján keresztül. Az USB modemet és a szerződést országosan ingyenesen házhoz szállítják, legkésőbb három munkanapon belül. További újdonság, hogy szeptember elsejétől egy újabb opció lesz elérhető az Internet Szabadon akció keretében az ügyfelek számára, a fix 5.000 forintos csomag egy éves hűségnyilatkozattal is igénybe vehető. Az internetkapcsolathoz használt eszközök – az USB modem és az adatkártya – ára ebben az esetben 15.000 forint.

Az akció sikere bebizonyította, hogy a jelenlegi mobil technológia már képes valódi szélessávú internetezési élményt nyújtani, a hordozhatóság szabadságával kiegészítve. Ráadásul a Vodafone a vezetékes szolgáltatók árszintjén, rejtett többletköltségektől mentesen kínálja ezt a lehetőséget.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés