Connect with us

technokrata

Nokia Snakes: tovább kígyózik a legenda

Kütyük

Nokia Snakes: tovább kígyózik a legenda

Stilizált, puzzle típusú játék három dimenzióban.

Újra itt a világ egyik legemblematikusabb mobiljátéka. Négy, háromdimenziós grafikával megjelenített pályán kell átsiklanunk – földön, vízen, szélben és tűzön át. Mindegyik zóna tíz, a zene ütemére villogó és vibráló szintből épül fel, így összesen 40 szinten játszhatunk.

˝A Snakes Subsonic a mobil puzzle típusú játékok következő lépcsőfokát jelenti˝ – mondta Dr. Mark Ollila, a Nokia műszaki és stratégiai igazgatója és játékkiadásért felelős vezetője. ˝Egy könnyen megtanulható játék és a stilizált látvány izgalmas ötvözetével van dolgunk. Az eredmény a mobilon látott minden eddigi puzzle játéknál változatosabb élmény˝.

Az ösztönösen használható és érzékeny kezelőgombok jelentik a Snakes élmény kulcsát. A játékosoknak a csörgőkígyóhoz hasonló reflexekre lesz szükségük ahhoz, hogy mind a négy zónán átjussanak. Fokozza az izgalmat, hogy az energiát, védelmet vagy egyéb titkos segítséget nyújtó tárgyak összeszedegetése közben a ketyegő órával is meg kell küzdeni.

Egyszereplős üzemmódban a játékosok minden zónán egyenként végighaladhatnak, az interneten keresztül pedig másokat is kihívhatnak egy versenyre – a legjobb idő nyer. A játékosok az eredménytáblákon követhetik nyomon a rangsort, és a játék egyes szintjein a legjobb eredményt elért ötven játékos listáit is megnézhetik.

Ha már mind a negyven gyönyörű látványt nyújtó szinten megy a játék, további húsz szint tölthető le közvetlenül a készülékre az idén ősszel induló új N-Gage platformról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd