Connect with us

technokrata

Nokia Music Store: 1 zene – 1 euró

Kütyük

Nokia Music Store: 1 zene – 1 euró

A Nokia megnyitotta vadonatúj digitális zeneboltját.

A Nokia megnyitotta vadonatúj digitális zeneboltját. A leghíresebb előadók és független kiadók több millió felvételét, valamint helyi slágereket kínáló Nokia Music Store lehetőséget nyújt arra, hogy a zenéket közvetlenül a Nokia készüléken, vagy személyi számítógépen hallgassuk meg. Az Ovi by Nokia szolgáltatás részeként a letöltések és a streaming szolgáltatások lenyűgöző együttesét nyújtó Nokia Music Store-ral akkor és úgy érhetjük el a zenéket, amikor és ahogy csak kívánjuk.

A zenekedvelők egyetlen fiók segítségével személyi számítógépükről vagy a Nokia N81-től és a Nokia N95 8 GB-tól kezdődően közvetlenül az optimalizált Nokia készülékekről érhetik el a Nokia Music Store-t. Egy lépést sem kell tennünk, és máris új zenék után kutathatunk, ajánlókat olvashatunk, vagy rákereshetünk kedvenc előadónkra, dalunkra vagy albumunkra. Ha megtetszik egy szám, a későbbi vásárláshoz felvehetjük a kívánságlistánkra, de azonnal meg is vehetjük, és letölthetjük a készülékre anélkül, hogy ugyanazt a dalt még egyszer a számítógépre is le kellene tölteni. A megvásárolt dalokat a személyi számítógéppel kompatibilis Nokia készülékekre, például a Nokia 5310 XpressMusic-ra és a Nokia 5610 XpressMusic-ra is átküldhetjük. A fizetéshez többféle módszer, így hitelkártya, PayPal, vagy feltöltőkártya közül választhatunk.

A Nokia Music Store ősszel a legfontosabb európai piacokon indul el, és a következő hónapok folyamán újabb európai és ázsiai üzletek nyílnak meg. Egy szám 1 euróba kerül majd, míg az albumok ára 10 euróról indul, a személyi számítógépes streaming letöltés havi előfizetési díja pedig 10 euró lesz.

˝A Nokia Music Store egyszerűen használható módon hozza össze a nagyszerű zenéket a nagyszerű készülékekkel. Zenék hatalmas választékában böngészhetünk, ideértve a hazai számokat is, és a dalokat közvetlenül a saját Nokia készülékünkre tölthetjük le˝ – mondta Tommi Mustonen, a Nokia zenével kapcsolatos tevékenységeinek vezetője. ˝Választhatunk, hogy a Nokia készüléken vagy a számítógépen keresztül konkrét számokat veszünk meg, vagy streaminggel töltünk le dalokat korlátlan mennyiségben és teljes hosszukban a számítógépre. A korlátlan streaming nagyszerű lehetőséget nyújt az új zenék felfedezésére, a beépített mobil és számítógépes letöltési szolgáltatás pedig fantasztikus eszköz egy mindig nálunk lévő zenei gyűjtemény létrehozásához˝.

A legfontosabb kiadók és a világ több ezer független lemezkiadójának több millió dala között biztosan megtaláljuk a hangulatunkhoz illő zenét. A Nokia Music Store emellett minden más digitális zeneüzletnél több helyi zenét szeretne kínálni. A Nokia Music Store dinamikus ajánlómotorjával és a műfaj szerint felépülő instant zenelistáival arra is lehetőségünk nyílik, hogy megismerjük mások kedvenc zenéit.

A Nokia Music Store a nemzetközi előadók mellett helyi slágereket is kínál. ˝Az emberek nem csak a világszerte népszerű zenéket keresik, hanem a hozzájuk közel álló dalokat is, legyenek azok helyi előadók számai vagy az anyanyelvükön megszólaló zenék. Ezért több ezer nagy és független kiadóval folytatunk együttműködést annak érdekében, hogy a Nokia Music Store-ban minden országban a lehető legtöbb dal szerepeljen a helyi slágerlistákról˝ – magyarázta Mustonen.

A Universal Music Group kiadó elnök-vezérigazgatója, Lucian Grainge elmondta: ˝Egyértelmű, hogy a digitális zeneipar jövőbeli növekedése szempontjából kulcsfontosságú szerepet játszanak az újítások és a fantázia. Jót tesz a zenének – és az előadóinknak is -, hogy a vásárlók könnyen és bármikor megtalálhatják és megvehetik a kívánt dalokat. Ezért üdvözöljük a Nokia Music Store-t˝.

A dalok leggyakrabban jó minőségű, 192 Kbit/s Windows Media Audio (.wma) audioformátumban érhetők el. A megvásárolt számokat a Windows Media Player-rel, vagy az év későbbi szakaszában megjelenő új Nokia Music számítógépes klienssel egyszerűen átvihetjük a Nokia készülékre. A Nokia Music személyi számítógépes kliens lehetővé teszi a zenelisták fordított irányú szinkronizálását, a CD-ről egyszerre a készülékre és a számítógépre történő dalmásolást, a megvásárolt zenék automatikus szinkronizálását és a Nokia Music Store közvetlen elérését. A Nokia N81-gyel és beépített zenelejátszójával menet közben zenelistákat állíthatunk össze és kezelhetjük a zenegyűjteményünket, például szerkeszthetjük a dallal és az előadóval kapcsolatos adatokat, és a számokhoz saját magunk által kiválasztott illusztrációt menthetünk el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd