Connect with us

technokrata

Nokia Music Store: 1 zene – 1 euró

Kütyük

Nokia Music Store: 1 zene – 1 euró

A Nokia megnyitotta vadonatúj digitális zeneboltját.

A Nokia megnyitotta vadonatúj digitális zeneboltját. A leghíresebb előadók és független kiadók több millió felvételét, valamint helyi slágereket kínáló Nokia Music Store lehetőséget nyújt arra, hogy a zenéket közvetlenül a Nokia készüléken, vagy személyi számítógépen hallgassuk meg. Az Ovi by Nokia szolgáltatás részeként a letöltések és a streaming szolgáltatások lenyűgöző együttesét nyújtó Nokia Music Store-ral akkor és úgy érhetjük el a zenéket, amikor és ahogy csak kívánjuk.

A zenekedvelők egyetlen fiók segítségével személyi számítógépükről vagy a Nokia N81-től és a Nokia N95 8 GB-tól kezdődően közvetlenül az optimalizált Nokia készülékekről érhetik el a Nokia Music Store-t. Egy lépést sem kell tennünk, és máris új zenék után kutathatunk, ajánlókat olvashatunk, vagy rákereshetünk kedvenc előadónkra, dalunkra vagy albumunkra. Ha megtetszik egy szám, a későbbi vásárláshoz felvehetjük a kívánságlistánkra, de azonnal meg is vehetjük, és letölthetjük a készülékre anélkül, hogy ugyanazt a dalt még egyszer a számítógépre is le kellene tölteni. A megvásárolt dalokat a személyi számítógéppel kompatibilis Nokia készülékekre, például a Nokia 5310 XpressMusic-ra és a Nokia 5610 XpressMusic-ra is átküldhetjük. A fizetéshez többféle módszer, így hitelkártya, PayPal, vagy feltöltőkártya közül választhatunk.

A Nokia Music Store ősszel a legfontosabb európai piacokon indul el, és a következő hónapok folyamán újabb európai és ázsiai üzletek nyílnak meg. Egy szám 1 euróba kerül majd, míg az albumok ára 10 euróról indul, a személyi számítógépes streaming letöltés havi előfizetési díja pedig 10 euró lesz.

˝A Nokia Music Store egyszerűen használható módon hozza össze a nagyszerű zenéket a nagyszerű készülékekkel. Zenék hatalmas választékában böngészhetünk, ideértve a hazai számokat is, és a dalokat közvetlenül a saját Nokia készülékünkre tölthetjük le˝ – mondta Tommi Mustonen, a Nokia zenével kapcsolatos tevékenységeinek vezetője. ˝Választhatunk, hogy a Nokia készüléken vagy a számítógépen keresztül konkrét számokat veszünk meg, vagy streaminggel töltünk le dalokat korlátlan mennyiségben és teljes hosszukban a számítógépre. A korlátlan streaming nagyszerű lehetőséget nyújt az új zenék felfedezésére, a beépített mobil és számítógépes letöltési szolgáltatás pedig fantasztikus eszköz egy mindig nálunk lévő zenei gyűjtemény létrehozásához˝.

A legfontosabb kiadók és a világ több ezer független lemezkiadójának több millió dala között biztosan megtaláljuk a hangulatunkhoz illő zenét. A Nokia Music Store emellett minden más digitális zeneüzletnél több helyi zenét szeretne kínálni. A Nokia Music Store dinamikus ajánlómotorjával és a műfaj szerint felépülő instant zenelistáival arra is lehetőségünk nyílik, hogy megismerjük mások kedvenc zenéit.

A Nokia Music Store a nemzetközi előadók mellett helyi slágereket is kínál. ˝Az emberek nem csak a világszerte népszerű zenéket keresik, hanem a hozzájuk közel álló dalokat is, legyenek azok helyi előadók számai vagy az anyanyelvükön megszólaló zenék. Ezért több ezer nagy és független kiadóval folytatunk együttműködést annak érdekében, hogy a Nokia Music Store-ban minden országban a lehető legtöbb dal szerepeljen a helyi slágerlistákról˝ – magyarázta Mustonen.

A Universal Music Group kiadó elnök-vezérigazgatója, Lucian Grainge elmondta: ˝Egyértelmű, hogy a digitális zeneipar jövőbeli növekedése szempontjából kulcsfontosságú szerepet játszanak az újítások és a fantázia. Jót tesz a zenének – és az előadóinknak is -, hogy a vásárlók könnyen és bármikor megtalálhatják és megvehetik a kívánt dalokat. Ezért üdvözöljük a Nokia Music Store-t˝.

A dalok leggyakrabban jó minőségű, 192 Kbit/s Windows Media Audio (.wma) audioformátumban érhetők el. A megvásárolt számokat a Windows Media Player-rel, vagy az év későbbi szakaszában megjelenő új Nokia Music számítógépes klienssel egyszerűen átvihetjük a Nokia készülékre. A Nokia Music személyi számítógépes kliens lehetővé teszi a zenelisták fordított irányú szinkronizálását, a CD-ről egyszerre a készülékre és a számítógépre történő dalmásolást, a megvásárolt zenék automatikus szinkronizálását és a Nokia Music Store közvetlen elérését. A Nokia N81-gyel és beépített zenelejátszójával menet közben zenelistákat állíthatunk össze és kezelhetjük a zenegyűjteményünket, például szerkeszthetjük a dallal és az előadóval kapcsolatos adatokat, és a számokhoz saját magunk által kiválasztott illusztrációt menthetünk el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök