Connect with us

technokrata

Csúcskategóriás GPS navigáció a TomTom-tól

Kütyük

Csúcskategóriás GPS navigáció a TomTom-tól

A TomTom bejelentette új zászlóshajó modelljét, a TomTom Go 920 T-t.

A készülék 4 GB-os belső memóriájában tartalmazza Európa, és az USA-Kanada komplett, előre telepített térképeit – áll a hivatalos sajtóközleményben. A Go 920 T rendelkezik az új Enhanced Positioning technológiával, mely teljesen zökkenőmentes navigációt biztosít. A készülék kompatibilis az RDS-alapú TMC szolgáltatással.

Az új TomTom Go 920 T 41 nyugat- és közép-európai ország térképeit nyújtja, valamint az USA és Kanada legfrissebb térképeit, előretelepítve a készülék 4 GB-os belső memóriájában. Ez teszi a TomTom Go 920 T-t a legteljesebb előre telepített térképkészlettel rendelkező navigációs eszközzé a TomTom egész portfóliójában.

A TomTom Go 920 T továbbfejlesztett Bluetooth távvezérlővel rendelkezik, melynek színe megegyezik az eszközével. Így az autó bármely részéről biztonságosan írányítható az eszköz, anélkül, hogy el kéne azt érni vagy meg kellene érinteni.

Az új TomTom Go 920 T 2007 utolsó negyedévétől lesz kapható.

Főbb jellemzők:
-4,3 colos, 16:9 formátumú LCD (WQVGA: 480×272 pixel)
-400 MHz-es processzor, 64 MB RAM
-4 GB belső flashmemória
-SD kártya foglalat
-Extra érzékeny GPS vevő
-Kompatibilis a TMC közlekedési információkkal és a TomTom előfizetés alapú közlekedési szolgáltatásaival
-beépített FM transzmitter
-Bluetooth
-lítium-polymer akkumulátor (akár 5 órás készenléti idővel)
-optimalizált beépített mikrofon és hangszóró a kiváló minőségű hands-free funkcionalitásért
-Méretek: 118x83x24 milliméter
-Tömeg: 220 gramm.

Kelet- és Nyugat Európa részletes térképei: Andorra, Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Nagy Britannia, Olaszország, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Norvégia, Portugália, Írország, San Marino, Spanyolország (beleértve a Kanári szigeteket), Svédország, Svájc, Hollandia, Vatikán, Horvátoszág, Csehország, Esztország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia és az Orosz Föderáció.

Útkapcsolati lefedettség Közép-Európában: a főbb utak lefedettsége, amely irányított navigációt tesz lehetővé városok között és a szomszédos országok határain: Albánia, Belorusszia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Macedónia, Moldova, Montenegro, Románia, Szerbia és Ukrajna.

Észak-Amerika térképei: USA, Kanada, Guam.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek