Connect with us

technokrata

Szuper-olcsó mobilozás – itt a Lidl tarifa!

Kütyük

Szuper-olcsó mobilozás – itt a Lidl tarifa!

A Lidl az élelmiszer piac után a mobiltelefon szektorban is meg kívánja vetni a lábát.

Lapértesülések szerint a vállalat Németországban szeptember elején indítja be saját mobiltelefonos szolgáltatását, melynek előfizetői minden korábbinál alacsonyabb áron mobilozhatnak majd.


És akkor most a konkrét árakról: a Lidl előfizetők 9,9 euró centért, vagyis mintegy 25 forintért telefonálhatnak az összes mobil és vezetékes hálózatba és ugyanennyibe kerül egy-egy elküldött SMS is. Az egyszeri belépési díj 9,99 euró (2.500 forint), és előírás, hogy az ügyfeleknek havonta legalább 10 eurót kell feltölteniük az egyenlegükre. A fel nem használt összeg a következő hónapra nem vihető át.

A Lidl Németországban szeptember 3-án induló mobiltelefonos szolgáltatása természetesen nem egy a Lidl saját maga által kiépített új hálózaton, hanem az O2 infrastruktúráján fog üzemelni. Az új Lidl mobil tarifa további részletei az IFA 2007 szakkiállításon kerülnek majd nyilvánosságra.

Németországban egyébként a Lidl riválisa, az Aldi már 2005 óra rendelkezik saját mobil szolgáltatással (Aldi Talk). Kíváncsian várjuk, hogy hazánkban mikor startolnak majd az első ilyen jellegű, úgymond diszkont tarifák.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek