Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két telefon egy mobilban: Samsung D618

Kütyük

Két telefon egy mobilban: Samsung D618

A Samsungnak rendkívül szerteágazó a mobiltelefon termékcsaládja, de ilyen Samsung mobil eddig még nem volt.

A dél-koreai gyártó ezúttal azokra a felhasználókra gondolt, akik valamilyen okból kifolyólag nem egy, hanem két SIM kártyával rendelkeznek, ettől függetlenül azonban nem szeretnének folyamatosan két telefont maguknál tartani.

A Távol-Keleten debütált, Samsung SGH-D618 típusjelzésű újdonság érdekessége, hogy nem egy, hanem két SIM kártyát lehet belehelyezni, vagyis esetében egy olyan telefonhoz van szerencsénk, mely egy készülékházon belül tulajdonképpen két teljes értékű mobiltelefont vonultat fel. Megjegyzendő, hogy az ilyen úgynevezett ˝dual SIM˝ megoldás nem teljesen új dolog, hiszen ma már több gyártó is rendelkezik hasonló kialakítású modellekkel.

A Samsung új telefonja a spéci SIM kezelést leszámítva nem sok érdekességet tud felvillantani. A szétcsúsztatható kialakítású mobilban egy 176×220 pixeles felbontású TFT kijelző teljesít szolgálatot, mely 262 ezer színárnyalatú, a hátfalba integrált digitális fényképezőgép modullal pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fotók készíthetők.

Az alaphelyzetben 100,7 milliméter hosszú, 50,5 milliméter széles és 17,9 milliméter vastag, 107 gramm tömegű Samsung D618 kapcsán említést érdemel még a microSD bővíthetőség, a Bluetooth kontroller, illetve a sztereó FM rádió.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés