Connect with us

technokrata

Érintőkijelzős és elegáns – LG KS20 okostelefon

Kütyük

Érintőkijelzős és elegáns – LG KS20 okostelefon

Természetesen az LG is komoly erőkkel képviselteti magát a berlini IFA 2007 szakkiállításon.

A vállalat standján megtekinthető többek közt a sokak által várva várt KS20-as PDA-mobiltelefon. A mindössze 99 gramm tömegű masina 99,5 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 12,9 milliméter vastag, vagyis jelentősen könnyebb és karcsúbb az átlagnál.

A Microsoft Windows Mobile 6 Professional operációs rendszert futtató LG KS20-ban egy ARM architektúrájú mikroprocesszor teljesít szolgálatot, még pedig 64 MB RAM, illetve 128 MB ROM memória társaságában. Az integrált memória természetesen bővíthető, miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével.

A 2,8 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A 2 megapixeles fő kamera autofókusz funkciós és LED-vakuval is fel van vértezve, az előlapi kamera pedig VGA felbontással rendelkezik.

A sztereó FM rádiós és TV-kimenetes LG KS20 kapcsán szólnunk kell még a GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (3,6 Mbit/s) támogatásról, a Bluetooth 2.0 és Wi-Fi adatátvitelről, illetve a 800 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátorról.

A GPS-t sajnos nélkülöző LG KS20 kereskedelmi forgalomban történő debütálásának pontos időpontja egyelőre ismeretlen, az viszont biztos, hogy a Vodafone-nál kapható lesz a készülék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek