Connect with us

technokrata

Láthatáron a mobiltelefonok császára!

Kütyük

Láthatáron a mobiltelefonok császára!

Íme a HTC új felsőkategóriás Pocket PC telefonja.

Először az idei esztendő első napjaiban hallhattunk erről a készülékről, az azóta eltelt hónapokban pedig szépen lassan csordogáltak a friss információk vele kapcsolatban. Egész konkrétan a HTC Kaiser nevezetű masináról van szó, melyről most végre jó minőségű gyári fényképek érkeztek, és amely újdonságról immár biztosan tudható, hogy HTC TyTN II néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban.

A GSM (850/900/1800/1900 MHz) szabványú HTC TyTN II-ben nem csak GPRS támogatás, hanem UMTS kompatibilitás is van, ennek megfelelően az elsősorban videóhívásokhoz szánt előlapi kiegészítő (VGA) kamera sem hiányzik a telefonból. Érdekesség, hogy a Kaiser nem csak a HSDPA (3,6 Mbit/s), hanem a HSUPA adatátvitelt is támogatja!

Vezeték nélküli fronton említést érdemel továbbá a 802.11b és 802.11g kompatibilis Wi-Fi kontroller, illetve a Bluetooth 2.0 vezérlő. A megfelelő számítási teljesítményt ezúttal egy 400 MHz-es frekvencián ketyegő mikroprocesszor (Samsung SC32442) biztosítja.

A korábban debütált HTC TyTN modellnél némileg vékonyabb és elegánsabb megjelenésű HTC TyTN II TFT technológiájú, 2,8 colos képátlójú folyadékkristályos kijelzője jó szokás szerint 320×240 pixeles felbontással rendelkezik és 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A speciális, oldalra szétcsúsztatható kialakítással rendelkező HTC újdonság teljes értékű QWERTY billentyűzettel rendelkezik, de ezenkívül akár az érintőkijelzőn megjeleníthető virtuális billentyűzettel is megoldható az adatbevitel. Szólnunk kell továbbá a Windows Mobile 6 Professional operációs rendszerről, a hetvenkét szólamú polifonikus hangzásról, a 3 megapixeles CMOS kameráról, a TouchFLO technológiáról, valamint az 1.500 mAh kapacitású akkumulátorról.

A HTC 110x58x18 milliméter méretű és 160 gramm tömegű újdonságának ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek