Connect with us

technokrata

Vodafone: rengetegen vesznek autópálya-matricát mobillal

Kütyük

Vodafone: rengetegen vesznek autópálya-matricát mobillal

Kelendő a virtuális autópálya-matrica a Vodafone-nál.

Az idei üdülési/utazási főszezonban indult el a Vodafone Magyarország új szolgáltatása, melynek keretében a számlás ügyfelek is megvásárolhatják SMS-ben a személygépkocsira, illetve motorra érvényes autópálya-matricájukat. A nyári bevezetés nagyon sikeresnek bizonyult, hiszen az elmúlt hetekben több mint 8.000 matricát vásároltak a Vodafone ügyfelei, többet, mint amennyit a vállalat az induláskor várt.

A legnépszerűbb a négynapos matrica, de minden kategóriában – motoros, heti, havi – nagyszámban vásároltak az ügyfelek. Elsősorban az egyéni előfizetők használják ki a mobiltelefonos vásárlás lehetőségét, de egyre több cég kéri a szolgáltatás igénybevételének aktiválását az ügyfélszolgálaton, így egyre több vállalati ügyfél is alkalmazza a virtuális matricát.

A mobiltelefonos autópálya-matrica vásárlás során a gépjármű rendszámát és a matrica kódját kell elküldeni szöveges üzenet formájában a 06-70-8-100-100-as mobilszámra. A személyautókra érvényes 4 napos matrica vásárlásához csak a gépjármű rendszámát kell elküldeni (például ABC123), heti matrica vásárlásához a szóköz után a heti szót (például ABC123 heti), a havi matricához a havi szót (például ABC123 havi) kell megadni az üzenetben.

Szeptember végéig – kísérleti jelleggel – a motorkerékpárok vezetői fél áron vásárolhatják meg a 4 napos autópálya-matricát. A motoros matrica vásárlásánál a rendszámot követően szóközt és a D1m kódot kell beírni a szöveges üzenetbe (például ABC123 D1m).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd