Connect with us

technokrata

Vodafone: rengetegen vesznek autópálya-matricát mobillal

Kütyük

Vodafone: rengetegen vesznek autópálya-matricát mobillal

Kelendő a virtuális autópálya-matrica a Vodafone-nál.

Az idei üdülési/utazási főszezonban indult el a Vodafone Magyarország új szolgáltatása, melynek keretében a számlás ügyfelek is megvásárolhatják SMS-ben a személygépkocsira, illetve motorra érvényes autópálya-matricájukat. A nyári bevezetés nagyon sikeresnek bizonyult, hiszen az elmúlt hetekben több mint 8.000 matricát vásároltak a Vodafone ügyfelei, többet, mint amennyit a vállalat az induláskor várt.

A legnépszerűbb a négynapos matrica, de minden kategóriában – motoros, heti, havi – nagyszámban vásároltak az ügyfelek. Elsősorban az egyéni előfizetők használják ki a mobiltelefonos vásárlás lehetőségét, de egyre több cég kéri a szolgáltatás igénybevételének aktiválását az ügyfélszolgálaton, így egyre több vállalati ügyfél is alkalmazza a virtuális matricát.

A mobiltelefonos autópálya-matrica vásárlás során a gépjármű rendszámát és a matrica kódját kell elküldeni szöveges üzenet formájában a 06-70-8-100-100-as mobilszámra. A személyautókra érvényes 4 napos matrica vásárlásához csak a gépjármű rendszámát kell elküldeni (például ABC123), heti matrica vásárlásához a szóköz után a heti szót (például ABC123 heti), a havi matricához a havi szót (például ABC123 havi) kell megadni az üzenetben.

Szeptember végéig – kísérleti jelleggel – a motorkerékpárok vezetői fél áron vásárolhatják meg a 4 napos autópálya-matricát. A motoros matrica vásárlásánál a rendszámot követően szóközt és a D1m kódot kell beírni a szöveges üzenetbe (például ABC123 D1m).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek