Connect with us

technokrata

Magyar iGO navigáció a Sony PSP-n

Kütyük

Magyar iGO navigáció a Sony PSP-n

A Sony hordozható játékgépével immár nem csak játszani, vagy videótelefonálni, hanem akár navigálni is lehet.

Most mutatták be Lipcsében a Sony Computer Entertainment Europe legújabb termékét, a Go!Explore-t, mely nem más, mint a PSP (hordozható PlayStation) eszközön használható műholdas navigációs rendszer. A program a magyar Nav N Go Kft. saját fejlesztésű szoftver alkalmazását használja.

A mobil eszközökre különböző szoftvereket fejlesztő Nav N Go a platformok széles skálájára kínál navigációs és helymeghatározáson alapuló megoldásokat, tartalmakat. A Nav N Go több mint ötven szórakoztató elektronikai termékeket gyártó vállalat igényeit szolgálja ki a világ minden táján, új funkciók és a navigáción messze túlmutató megoldások folyamatos fejlesztésével.


A Nav N Go kevesebb, mint hat hónap alatt képes volt megoldani az egyedülálló, korszerű navigációs motor és a SONY operációs rendszer teljes kompatibilitását. Így született meg a Go!Explore, melynek fejlesztése során a legmodernebb technológiát alkalmazták a térképadatok és a navigációs szoftver terén. Egy navigációban és háromdimenziós megjelenítésben jártas szakértőkből álló csoport úgy alakította át a technológiát és az alkalmazást, hogy az maximálisan kiszolgálja a PSP-felhasználók igényeit. Az új termékhez a navigációs megoldást kényelmesen alkalmazható UMD-lemezen, a GPS-vevővel együtt szállítják.


A Go!Explore több ezres POI-adatbázist artalmaz, száz kategóriában, a Playstation hálózaton keresztül pedig további tartalmak is elérhetők lesznek. Az autós navigáció és a gyalogos üzemmód váltása szintén kiválóan működik a PSP-n. Ezen felül elérhető a kontinens összes országát lefedő térképállomány, amely zökkenőmentesen működik együtt a Nav N Go által fejlesztett gyors, egyszerű navigációval.

A Go!Explore 11 nyelven érhető el, jellemzői megegyeznek a már ismert iGO My way GPS navigációs szoftver tulajdonságaival, így megtalálható benne például az Intelligens nagyítás, a Leggyorsabb/legrövidebb útvonal-tervezés, az Intelligens billentyűzet, és a többi felhasználóbarát funkció.

A Go!Explore-ban a Sony felhasználók találkozhatnak a télen megjelenő NavNGo iGO 8 szoftver látványos grafikai megoldásaival, így a háromdimenziós várostérképek és tájékozódási pontok, illetve a valósághű 3D ábrázolás még könnyebbé teszik a navigációt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd