Connect with us

technokrata

Magyar iGO navigáció a Sony PSP-n

Kütyük

Magyar iGO navigáció a Sony PSP-n

A Sony hordozható játékgépével immár nem csak játszani, vagy videótelefonálni, hanem akár navigálni is lehet.

Most mutatták be Lipcsében a Sony Computer Entertainment Europe legújabb termékét, a Go!Explore-t, mely nem más, mint a PSP (hordozható PlayStation) eszközön használható műholdas navigációs rendszer. A program a magyar Nav N Go Kft. saját fejlesztésű szoftver alkalmazását használja.

A mobil eszközökre különböző szoftvereket fejlesztő Nav N Go a platformok széles skálájára kínál navigációs és helymeghatározáson alapuló megoldásokat, tartalmakat. A Nav N Go több mint ötven szórakoztató elektronikai termékeket gyártó vállalat igényeit szolgálja ki a világ minden táján, új funkciók és a navigáción messze túlmutató megoldások folyamatos fejlesztésével.


A Nav N Go kevesebb, mint hat hónap alatt képes volt megoldani az egyedülálló, korszerű navigációs motor és a SONY operációs rendszer teljes kompatibilitását. Így született meg a Go!Explore, melynek fejlesztése során a legmodernebb technológiát alkalmazták a térképadatok és a navigációs szoftver terén. Egy navigációban és háromdimenziós megjelenítésben jártas szakértőkből álló csoport úgy alakította át a technológiát és az alkalmazást, hogy az maximálisan kiszolgálja a PSP-felhasználók igényeit. Az új termékhez a navigációs megoldást kényelmesen alkalmazható UMD-lemezen, a GPS-vevővel együtt szállítják.


A Go!Explore több ezres POI-adatbázist artalmaz, száz kategóriában, a Playstation hálózaton keresztül pedig további tartalmak is elérhetők lesznek. Az autós navigáció és a gyalogos üzemmód váltása szintén kiválóan működik a PSP-n. Ezen felül elérhető a kontinens összes országát lefedő térképállomány, amely zökkenőmentesen működik együtt a Nav N Go által fejlesztett gyors, egyszerű navigációval.

A Go!Explore 11 nyelven érhető el, jellemzői megegyeznek a már ismert iGO My way GPS navigációs szoftver tulajdonságaival, így megtalálható benne például az Intelligens nagyítás, a Leggyorsabb/legrövidebb útvonal-tervezés, az Intelligens billentyűzet, és a többi felhasználóbarát funkció.

A Go!Explore-ban a Sony felhasználók találkozhatnak a télen megjelenő NavNGo iGO 8 szoftver látványos grafikai megoldásaival, így a háromdimenziós várostérképek és tájékozódási pontok, illetve a valósághű 3D ábrázolás még könnyebbé teszik a navigációt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek