Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar iGO navigáció a Sony PSP-n

Kütyük

Magyar iGO navigáció a Sony PSP-n

A Sony hordozható játékgépével immár nem csak játszani, vagy videótelefonálni, hanem akár navigálni is lehet.

Most mutatták be Lipcsében a Sony Computer Entertainment Europe legújabb termékét, a Go!Explore-t, mely nem más, mint a PSP (hordozható PlayStation) eszközön használható műholdas navigációs rendszer. A program a magyar Nav N Go Kft. saját fejlesztésű szoftver alkalmazását használja.

A mobil eszközökre különböző szoftvereket fejlesztő Nav N Go a platformok széles skálájára kínál navigációs és helymeghatározáson alapuló megoldásokat, tartalmakat. A Nav N Go több mint ötven szórakoztató elektronikai termékeket gyártó vállalat igényeit szolgálja ki a világ minden táján, új funkciók és a navigáción messze túlmutató megoldások folyamatos fejlesztésével.


A Nav N Go kevesebb, mint hat hónap alatt képes volt megoldani az egyedülálló, korszerű navigációs motor és a SONY operációs rendszer teljes kompatibilitását. Így született meg a Go!Explore, melynek fejlesztése során a legmodernebb technológiát alkalmazták a térképadatok és a navigációs szoftver terén. Egy navigációban és háromdimenziós megjelenítésben jártas szakértőkből álló csoport úgy alakította át a technológiát és az alkalmazást, hogy az maximálisan kiszolgálja a PSP-felhasználók igényeit. Az új termékhez a navigációs megoldást kényelmesen alkalmazható UMD-lemezen, a GPS-vevővel együtt szállítják.


A Go!Explore több ezres POI-adatbázist artalmaz, száz kategóriában, a Playstation hálózaton keresztül pedig további tartalmak is elérhetők lesznek. Az autós navigáció és a gyalogos üzemmód váltása szintén kiválóan működik a PSP-n. Ezen felül elérhető a kontinens összes országát lefedő térképállomány, amely zökkenőmentesen működik együtt a Nav N Go által fejlesztett gyors, egyszerű navigációval.

A Go!Explore 11 nyelven érhető el, jellemzői megegyeznek a már ismert iGO My way GPS navigációs szoftver tulajdonságaival, így megtalálható benne például az Intelligens nagyítás, a Leggyorsabb/legrövidebb útvonal-tervezés, az Intelligens billentyűzet, és a többi felhasználóbarát funkció.

A Go!Explore-ban a Sony felhasználók találkozhatnak a télen megjelenő NavNGo iGO 8 szoftver látványos grafikai megoldásaival, így a háromdimenziós várostérképek és tájékozódási pontok, illetve a valósághű 3D ábrázolás még könnyebbé teszik a navigációt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés