Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető az ingyenes FileZilla FTP-kliens

Kütyük

Letölthető az ingyenes FileZilla FTP-kliens

Generációváltásban.

A FileZilla (letöltés) egy olyan FTP-kliens, mely számos hasznos funkciót képes megvalósítani az alapfeladatain felül. Mindezt ráadásul úgy éri el, hogy minimális erőforrásigénnyel rendelkezik, vagyis nem kárhoztatja a felhasználó számítógépét lassabb működésre.

Nézzünk néhányat a képességei közül! Nem csak a standard FTP, hanem az SFTP és SSL kapcsolatokat is támogatja, vagyis titkosított adatátvitelre is lehetőség nyílik használatával. A fel/letöltések sorba (queue) rendezhetők, az egyes elemeket akár drag&drop módszerrel is be lehet húzni az átviteli listába. Amennyiben a transzfer megszakadna, a program képes ott folytatni az átvitelt, ahol az véget ért (ha a szerver támogatja ezt a funkciót).

Lehetőség nyílik benne egyéni parancsok használatára, beállíthatunk kedvenc site-okat (amelyeket akár mappákra osztva is lehet kezelni). Rendelkezik Keep Alive rendszerrel, azaz képes a szerverre való bejelentkezés utáni inaktív időszak alatti szétkapcsolás megakadályozására. Támogatja a tűzfalakat, illetve a SOCKS4/5-öt és a HTTP1.1 Proxy-t. Többnyelvű, többek között a magyar is megtalálható benne. Ismeri a GSS autentikációt és Kerberos titkosítást is tud alkalmazni.

A generációváltáson áteső, 3.0 RC2-es, ingyenesen használható változat letölthető gyors Download szerverünkről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés