Connect with us

technokrata

Letölthető az ingyenes FileZilla FTP-kliens

Kütyük

Letölthető az ingyenes FileZilla FTP-kliens

Generációváltásban.

A FileZilla (letöltés) egy olyan FTP-kliens, mely számos hasznos funkciót képes megvalósítani az alapfeladatain felül. Mindezt ráadásul úgy éri el, hogy minimális erőforrásigénnyel rendelkezik, vagyis nem kárhoztatja a felhasználó számítógépét lassabb működésre.

Nézzünk néhányat a képességei közül! Nem csak a standard FTP, hanem az SFTP és SSL kapcsolatokat is támogatja, vagyis titkosított adatátvitelre is lehetőség nyílik használatával. A fel/letöltések sorba (queue) rendezhetők, az egyes elemeket akár drag&drop módszerrel is be lehet húzni az átviteli listába. Amennyiben a transzfer megszakadna, a program képes ott folytatni az átvitelt, ahol az véget ért (ha a szerver támogatja ezt a funkciót).

Lehetőség nyílik benne egyéni parancsok használatára, beállíthatunk kedvenc site-okat (amelyeket akár mappákra osztva is lehet kezelni). Rendelkezik Keep Alive rendszerrel, azaz képes a szerverre való bejelentkezés utáni inaktív időszak alatti szétkapcsolás megakadályozására. Támogatja a tűzfalakat, illetve a SOCKS4/5-öt és a HTTP1.1 Proxy-t. Többnyelvű, többek között a magyar is megtalálható benne. Ismeri a GSS autentikációt és Kerberos titkosítást is tud alkalmazni.

A generációváltáson áteső, 3.0 RC2-es, ingyenesen használható változat letölthető gyors Download szerverünkről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd