Connect with us

technokrata

Canon SX100 IS: 10x-es zoom, 8 megapixel, képstabilizátor

Kütyük

Canon SX100 IS: 10x-es zoom, 8 megapixel, képstabilizátor

A Canon a kompakt digitális fényképezőgépek új sorozatát indította útjára.

A PowerShot SX100 IS az új, szuper zoom-os SX-sorozat első darabja. Az erős optikai nagyítással és felhasználóbarát kezelőszervekkel rendelkező SX modell az automatikus beállítási lehetőségeknek köszönhetően egyszerűen használható, de a manuális beállítási lehetőségek miatt a gyakorlott fotósok számára is ideális választás lehet.

A PowerShot SX100 IS 10-szeres nagyítású optikai zoomos objektívvel, optikai képstabilizátorral , 8 megapixeles képérzékelővel, és DIGIC III processzorral van felszerelve. Az ˝Arcfelismerés˝, a ˝Vörösszem-korrekció˝ és az ˝Auto ISO eltolás˝ funkciók használatával a kezdő és a haladó fotósok is képesek kiváló felvételek készítésére.

˝A PowerShot SX100 IS megjelenésével egy vadonatúj kategóriát nyitunk meg a kompakt fényképezőgépek piacán˝ – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. ˝A nagy optikai teljesítménnyel és könnyed kezelhetőséggel jellemezhető SX termékcsalád kedvező árával a családok számára jelenthet ideális választást˝.

Főbb jellemzők:
-10x-es optikai zoomos objektív
-optikai képstabilizátor
-8 megapixeles felbontás
-DIGIC III processzor
-˝Arcfelismerés˝ technológia, továbbfejlesztve az új ˝Arckiválasztás és követés˝ funkcióval, valamint a külön ˝Arckiválasztás˝ gombbal
-Teljes, elmosódás elleni megoldás ISO 1600 érzékenységgel, ˝Auto ISO eltolással˝ és optikai képstabilizátorral
-Továbbfejlesztett ˝Vörösszem-korrekció˝ a képek visszajátszásakor
-2,5 colos képátlójú LCD
-18 felvétel-készítési mód teljes manuális vezérléssel
-Digitális telekonverter és biztonsági zoom.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek