Connect with us

technokrata

Sony Ericsson K1i: mindenből a legjobbat

Kütyük

Sony Ericsson K1i: mindenből a legjobbat

Egy érdekes új Sony Ericsson készülék…

…melynek az az egyetlen hibája, a valóságban nem létezik, legalábbis egyelőre. Egy cseh Sony Ericsson portál tagjai elgondolkoztak azon, hogy mi lenne, ha egyesítenék egymással az üzleti felhasználásra szánt Sony Ericsson P1i és a fotózásra kihegyezett Sony Ericsson K850i pozitívumait. Nos valahogy így jött létre az egyelőre csak designterv szintjén létező Sony Ericsson K1i.

A fantáziamodell külseje sokkal inkább a P1i-re, semmint a K850i-re hajaz, vagyis a gigantikus méretű kijelző alatt ezúttal is egy speciális QWERTY billentyűzetet találunk. A TFT technológiájú display természetesen érintésérzékeny, VGA, azaz 640×480 pixeles felbontására pedig egyetlen rossz szavunk sem lehet.

A digitális fényképezőgép modul értelemszerűen nem a P1i-ből, hanem a K850i-ből származik, ennek megfelelően segítségével akár 5 megapixeles felbontású fotók is készíthetők. A sötétben történő fotózást xenon vaku segíti.

A GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA hálózatokban egyaránt használható Sony Ericsson K1i kapcsán említést érdemel még a 256 MB kapacitású integrált memória, a 8 GB-os adattároló kapacitás, a miniUSB csatlakozó aljzat, illetve a 3,5 milliméteres szabványos audió csatlakozó. Ki tudja, egyszer talán majd a valóságban is találkozhatunk egy ilyen, vagy legalábbis ehhez hasonló, abszolút high-end kategóriás Sony Ericsson smartphone-nal…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek