Connect with us

technokrata

Pannon Limit: a kártyás és számlás csomagok keveréke

Kütyük

Pannon Limit: a kártyás és számlás csomagok keveréke

Itt a Pannon legfrissebb újdonsága.

A Pannon Limit egy újgenerációs kártyás előfizetés, mely ötvözi a kártyás és számlás csomagok előnyeit, és kiszámítható, biztonságos, valamint kényelmes megoldást kínál. A szolgáltató havonta feltölti egyenlegünkre a havi keretet, melyet a számlás előfizetéshez hasonló módon egyenlíthetünk ki. A havi keret 100 százalékban felhasználható beszéd- és adatforgalomra, de a fel nem használt havi keret a következő hónapra nem vihető át. A forgalom értékét előbb mindig a havi keretből vonja le az operátor.

Ha hónap közben a havi keret kevésnek bizonyulna, az egyenleg a már ismert feltöltőkártyákkal feltölthető. A hagyományos kártyás feltöltés összege halmozódhat, így amit nem használunk fel az adott hónapban – a havi keret kivételével -, automatikusan átvihető a következő hónapra.

Havi fix keret: 2.850 forint.
Percdíj: 33 forint.
SMS: 33 forint.
MMS: 99 forint.

Csúcsidő: hétköznap: 06.00-16.00.

Kedvezményes időszak: hétköznap: 16.00-06.00, hétvége és munkaszüneti nap: 00.00-24.00.

A Pannon Limit tarifacsomag esetében a forgalmi díjak mérése 1 perces egységekben történik, kivéve az emelt díjas szolgáltatást (hívás alapon), ahol a számlázási egység 1 másodperc. A GPRS szolgáltatások belföldi forgalmi díjainak mérése 10 KB-os egységekben történik. A GPRS roaming szolgáltatások díjainak mérése 100 KB-os egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles.

A Pannon Limit tarifacsomag az előfizetői szerződést kiegészítő megállapodás aláírásával vehető igénybe. A havonta feltöltött havi keret csak az adott ciklusban használható fel, a fel nem használt összeg nem vihető át a következő ciklusra (kivéve az első havi keretet, mely a második ciklus végéig felhasználható). A havi keretet a ciklus első napján tölti fel a Pannon az egyenlegre, melyről SMS-ben értesítést küld. A havi keret felhasználható bármilyen beszéd- és adatforgalomra. mobilforgalomra. A havi keret és a hagyományos kártyás feltöltés nem használható fel szolgáltatások havidíjára, valamint szolgáltatások és nem a megrendeléskor fizetendő adminisztrációs tevékenységek (például számcsere, átírás) egyszeri díjaira.

Havonta számlát kapunk a havi keretről, az igénybe vett szolgáltatások havi és egyszeri díjáról és azon adminisztrációs díjakról, melyeket nem a megrendeléskor a helyszínen fizetünk. A feltöltőkártyával feltöltött egyenlegnek nincs érvényességi ideje. Ha van még elérhető összeg a havi keretből, a forgalom értéke abból kerül levonásra.

A Pannon Limit tarifacsomagról számlás tarifacsomagra történő áttérés, valamint kártyás tarifacsomagra történő szolgáltatásváltás kizárólag személyesen a Pannon bemutatótermekben, vagy a Pannon üzletekben végezhető el. A Pannon Limit és djuice Mixer tarifacsomagok közötti váltás díja bruttó 860 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd