Connect with us

technokrata

Pannon Limit: a kártyás és számlás csomagok keveréke

Kütyük

Pannon Limit: a kártyás és számlás csomagok keveréke

Itt a Pannon legfrissebb újdonsága.

A Pannon Limit egy újgenerációs kártyás előfizetés, mely ötvözi a kártyás és számlás csomagok előnyeit, és kiszámítható, biztonságos, valamint kényelmes megoldást kínál. A szolgáltató havonta feltölti egyenlegünkre a havi keretet, melyet a számlás előfizetéshez hasonló módon egyenlíthetünk ki. A havi keret 100 százalékban felhasználható beszéd- és adatforgalomra, de a fel nem használt havi keret a következő hónapra nem vihető át. A forgalom értékét előbb mindig a havi keretből vonja le az operátor.

Ha hónap közben a havi keret kevésnek bizonyulna, az egyenleg a már ismert feltöltőkártyákkal feltölthető. A hagyományos kártyás feltöltés összege halmozódhat, így amit nem használunk fel az adott hónapban – a havi keret kivételével -, automatikusan átvihető a következő hónapra.

Havi fix keret: 2.850 forint.
Percdíj: 33 forint.
SMS: 33 forint.
MMS: 99 forint.

Csúcsidő: hétköznap: 06.00-16.00.

Kedvezményes időszak: hétköznap: 16.00-06.00, hétvége és munkaszüneti nap: 00.00-24.00.

A Pannon Limit tarifacsomag esetében a forgalmi díjak mérése 1 perces egységekben történik, kivéve az emelt díjas szolgáltatást (hívás alapon), ahol a számlázási egység 1 másodperc. A GPRS szolgáltatások belföldi forgalmi díjainak mérése 10 KB-os egységekben történik. A GPRS roaming szolgáltatások díjainak mérése 100 KB-os egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles.

A Pannon Limit tarifacsomag az előfizetői szerződést kiegészítő megállapodás aláírásával vehető igénybe. A havonta feltöltött havi keret csak az adott ciklusban használható fel, a fel nem használt összeg nem vihető át a következő ciklusra (kivéve az első havi keretet, mely a második ciklus végéig felhasználható). A havi keretet a ciklus első napján tölti fel a Pannon az egyenlegre, melyről SMS-ben értesítést küld. A havi keret felhasználható bármilyen beszéd- és adatforgalomra. mobilforgalomra. A havi keret és a hagyományos kártyás feltöltés nem használható fel szolgáltatások havidíjára, valamint szolgáltatások és nem a megrendeléskor fizetendő adminisztrációs tevékenységek (például számcsere, átírás) egyszeri díjaira.

Havonta számlát kapunk a havi keretről, az igénybe vett szolgáltatások havi és egyszeri díjáról és azon adminisztrációs díjakról, melyeket nem a megrendeléskor a helyszínen fizetünk. A feltöltőkártyával feltöltött egyenlegnek nincs érvényességi ideje. Ha van még elérhető összeg a havi keretből, a forgalom értéke abból kerül levonásra.

A Pannon Limit tarifacsomagról számlás tarifacsomagra történő áttérés, valamint kártyás tarifacsomagra történő szolgáltatásváltás kizárólag személyesen a Pannon bemutatótermekben, vagy a Pannon üzletekben végezhető el. A Pannon Limit és djuice Mixer tarifacsomagok közötti váltás díja bruttó 860 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek