Connect with us

technokrata

Népszerű az olcsó külföldi mobilozás

Kütyük

Népszerű az olcsó külföldi mobilozás

A Vodafone megduplázta roaming ügyfelei számát.

A Vodafone Magyarország ügyfelei – a hazai piacon elsőként – már a nyári szabadságuk ideje alatt élvezhették a jelentősen csökkentett árú mobil telefonálás lehetőségét az Európai Unió minden országában. Rendkívül sokan éltek az új lehetőséggel és az új tarifával, a Vodafone roaming szolgáltatással rendelkező számlás ügyfeleinek száma összességében megduplázódott az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest.

A magyar fogyasztók – a várakozásoknak megfelelően – örömmel fogadták a Vodafone által bevezetett új roaming tarifát, augusztus közepére a Vodafone számlás ügyfelei közül már közel egymillióan rendelkeztek roaming szolgáltatással.

Az új tarifa mellett a Vodafone Passport szolgáltatás továbbra is sikeres, hiszen a szolgáltatásra regisztrált számlás előfizetők száma egy év alatt több mint 60 százalékkal emelkedett. Az egyéb roaming szolgáltatással rendelkezők száma pedig több mint a duplájára nőtt.

Mint ismeretes, a Vodafone Magyarország – az előírt határidőnél 1 hónappal korábban – augusztus 1-től, az Európai Unió irányelveinek megfelelően jelentősen csökkentette roaming tarifáit. Az új roaming tarifa igénybevételéhez külön regisztráció nem szükséges, minden aktív roaming felhasználó, augusztus 1-től automatikusan az új percdíjjal telefonálhat Európában.

A változtatások nem érintik a Vodafone Passport szolgáltatást, ahol kapcsolási díj megfizetése után az utazók az otthoni tarifáikon telefonálhatnak. Jelenleg minden Európai Uniós országban, ezenkívül Horvátországban, Törökországban, illetve a tengerentúlon is igénybe vehető a tarifa.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd