Connect with us

technokrata

Csúcskategóriás új Nokia – szuper kijelzővel

Kütyük

Csúcskategóriás új Nokia – szuper kijelzővel

Lássuk, hogy milyen újdonságokat mutatott be a mai napon a Nokia!

A finn gyártó ezúttal nem új mobiltelefonokról, hanem vadonatúj mobil kiegészítő termékekről lebbentette fel a fátylat. Az Nseries okostelefonok designjával ellátott újdonságok közül mi most elsőként egy felső-kategóriás headsetet mutatunk be Olvasóink számára.

A keresztségben Nokia BH-903 nevet kapott termék nem más, mint egy a mérlegen egész pontosan 32 grammot nyomó, Bluetooth kompatbilis, vezeték nélküli headset. A csúcskategóriás headsetek piacán hadrendbe állítandó BH-903 vezetékes kezelőpaneljén egy monokróm OLED kijelzőt találunk, mely nem csak az akkumulátort töltöttségi szintjéről, hanem akár az éppen lejátszott digitális muzsika címéről és hátralévő időtartamáról is képes némi vizuális információval szolgálni. Amennyiben zenehallgatás közben bejövő hívásunk érkezik, a zenelejátszás automatikusan leáll, a hívás befejeztével pedig újraindul.

A Nokia BH-903 a mai elvárásoknak megfelelően az A2DP, az AVRCP, a PBAP, a HFP és a HSP profilokat egyaránt támogatja. Az egy feltöltéssel maximum 15 órányi zenelejátszási, illetve beszélgetési időt biztosító headset ajánlott végfelhasználói ára 200 euró, vagyis mintegy 50 ezer forint lesz. A forgalmazás az utolsó negyedévben fog megkezdődni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd