Connect with us

Hirdetés

technokrata

A titkos Nokia 6263: GPS-es új mobil

Kütyük

A titkos Nokia 6263: GPS-es új mobil

A Nokia hamarosan egy újabb, többek közt navigációra is használható mobillal fog előrukkolni.

Az amerikai FCC testület a napokban bevizsgálta és egyben áldását is adta egy hivatalosan mindeddig még be nem jelentett új Nokia telefonra, a Nokia 6263-ra. Ez a gyártó első olyan modellje, mely S40 platformra építkezik és integrált GPS-vevővel van ellátva.

A középkategóriás mobiltelefonok piacán hadrendbe állítandó Nokia 6263-ban egy QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely több mint 16 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A GPRS és UMTS kompatibilis Nokia 6263 részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek, annyit viszont már most is tudni lehet, hogy a beépített kamera révén maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók készíthetők, illetve, hogy a telefon Bluetooth kontrollere az A2DP profilnak köszönhetően minden további nélkül képes a sztereó Bluetooth headsetek kezelésére.

A Nokia 6263 hivatalos bejelentésének időpontjával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink. A gyártó következő termékbejelentő sajtótájékoztatója egyébként augusztus 29-én, vagyis e hét szerdán lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés