Connect with us

technokrata

Vadonatúj TomTom navigáció már Magyarországon is

Kütyük

Vadonatúj TomTom navigáció már Magyarországon is

A TomTom bejelentette, hogy új TomTom GO 720 készüléke már kapható a magyar üzletekben is.

Az új TomTom GO karcsú formatervezéssel, és a TomTom díjnyertes navigációs szoftverének legújabb változatával rendelkezik.


A készülék tartalmazza Nyugat-Európa, Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Lettország, Litvánia és Észtország előre telepített, legfrissebb térképeit, és Horvátország nagyobb városait, valamint a tengerparti régiót. A TomTom GO 720 ajánlott kiskereskedelmi ára 127.990 forint.

Az új TomTom GO720 már rendelkezik a TomTom új térképjavító technológiájával, a TomTom Map Share-rel. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák egymással frissítéseiket és hozzáférhessenek a többi felhasználó frissítéseihez, naponta, automatikusan és könnyedén a TomTom Home, a TomTom ingyenes szoftver alkalmazásán keresztül.

A TomTom a TomTom GO vásárlóinak a ˝legújabb térkép garanciát˝ nyújtja. Ha a készülék megvásárlásának napján kapható frissebb térkép, a vásárló 30 napon belül ingyenesen letöltheti az elérhető legfrissebb térképet a TomTom Home-on keresztül. A TomTom vásárlók a www.tomtom.com weboldalon ellenőrizhetik milyen térkép verzióval rendelkeznek, és használhatják az eszköz dobozában található térkép ellenőrzési kódot, amellyel aktiválhatják a ˝legújabb térkép garanciát˝.

Főbb specifikációk:
-4,3 colos, 16:9 formátumú LCD (WQVGA: 480×272 pixel)
-400 MHz-es processzor, 64 MB RAM
-2 GB belső flash memória
-SD kártya foglalat
-Extra érzékeny GPS-vevő
-Kompatibilis az RDS-TMC közlekedési információ vevővel
-beépített FM Transmitter
-Bluetooth
-lítium-polymer akkumulátor (akár 5 órás készenléti idővel)
-optimalizált beépített mikrofon és hangszóró a kiváló minőségű hands-free funkcionalitásért
-Méretek: 118x83x24 milliméter
-Tömeg: 220 gramm.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek