Connect with us

technokrata

Titkos új Nokia mobil a komáromi gyárból

Kütyük

Titkos új Nokia mobil a komáromi gyárból

Lássuk, hogy jelenleg mit lehet tudni a Nokia legfrissebb újdonságairól!

Az amerikai FCC testület áldásos tevékenységének köszönhetően általában már a hivatalos bejelentés előtt beszerezhető némi információ és képanyag a vadonatúj mobilokról. Nincs ez másképp most sem: az FCC weboldalán felbukkant egy mindeddig ismeretlen Nokia mobiltelefon. A készülék fényképei egyelőre titkosak, viszont a telefon azonosító címkéje bárki által szabadon letölthető. Ezen címke szerint ezúttal egy Magyarországon gyártandó új mobilhoz van szerencsénk, melynek azonosítója RM-303, pontos típusjelzése azonban egyelőre ismeretlen.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, már nem kell sokat várnunk a Nokia újabb termékbejelentésére. A piacvezető finn gyártó augusztus legvégén tartja meg következő termékbejelentő sajtótájékoztatóját. A Nokia: Go Play nevezetű rendezvényre egész pontosan augusztus 29-én, vagyis egy szerdai napon kerül sor, még pedig a brit fővárosban, Londonban.

Hogy milyen új mobilok debütálnak majd ekkor? Nos, feltételezések szerint ekkor rántják majd le a leplet a Nokia N81-ről, a Nokia N82-ről, a Nokia N95 8 GB-ról és talán a fentebb említett, RM-303 azonosítószámú újdonságról is. Idővel minden titokra fény derül…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd