Connect with us

technokrata

Titkos új Nokia mobil a komáromi gyárból

Kütyük

Titkos új Nokia mobil a komáromi gyárból

Lássuk, hogy jelenleg mit lehet tudni a Nokia legfrissebb újdonságairól!

Az amerikai FCC testület áldásos tevékenységének köszönhetően általában már a hivatalos bejelentés előtt beszerezhető némi információ és képanyag a vadonatúj mobilokról. Nincs ez másképp most sem: az FCC weboldalán felbukkant egy mindeddig ismeretlen Nokia mobiltelefon. A készülék fényképei egyelőre titkosak, viszont a telefon azonosító címkéje bárki által szabadon letölthető. Ezen címke szerint ezúttal egy Magyarországon gyártandó új mobilhoz van szerencsénk, melynek azonosítója RM-303, pontos típusjelzése azonban egyelőre ismeretlen.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, már nem kell sokat várnunk a Nokia újabb termékbejelentésére. A piacvezető finn gyártó augusztus legvégén tartja meg következő termékbejelentő sajtótájékoztatóját. A Nokia: Go Play nevezetű rendezvényre egész pontosan augusztus 29-én, vagyis egy szerdai napon kerül sor, még pedig a brit fővárosban, Londonban.

Hogy milyen új mobilok debütálnak majd ekkor? Nos, feltételezések szerint ekkor rántják majd le a leplet a Nokia N81-ről, a Nokia N82-ről, a Nokia N95 8 GB-ról és talán a fentebb említett, RM-303 azonosítószámú újdonságról is. Idővel minden titokra fény derül…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek